Grande Optique - locul unde cu siguranță vei găsi ochelarii potriviți

Grande Optique - locul unde cu siguranță vei găsi ochelarii potriviți

Orice persoană are nevoie de cel puțin o pereche de ochelari, fie că sunt de soare, de protecție pentru calculator sau de vedere. Însă nu mereu găsești în orașul tău ceea ce îți dorești, de aceea recurgi la comanda online. Totuși, este bine să ai grijă de unde comanzi, fiindcă nu îți dorești să arunci banii pe fereastră. 

Un furnizor pe care te poți baza este Grande Optique. Acesta dispune de un stoc generos de peste 3.000 de modele de rame de ochelari originale, de la branduri importante precum Silhouette, Police, Vogue, Carolina Herrera, Vogue, Ray-Ban, Prada, Dolce & Gabbana, FURLA și multe altele, practic de la A la Z. Este imposibil să nu găsești aici o pereche de ochelari de vedere sau de soare care să îți placă.

ADVERTISING

Optică medicală pentru oricine

Grande Optique este locul unde se regăsește calitate înaltă a produselor și serviciilor oferite de specialiștii în optică medicală. Ochelarii de vedere nu ți-i faci în fiecare zi, așa că nu da banii aiurea pe ceva ce nu îți place, mai ales că o să îi porți ani de zile. 

Dacă te-ai plimbat prin oraș și ai găsit poate 2 rame care cumva nu te-au dat pe spate, ci au rămas la rangul de acceptabile, nu este cazul să te complaci. Mai bine intră pe grandeoptique.ro și caută în catalogul lor online rame de ochelari perfecte pentru tine.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Experții în optică medicală îți vor oferi consultanță la fiecare pas și îți vor crea chiar și lentilele în funcție de parametrii ochilor tăi. Dacă nu știi precis cam ce formă a ramelor ți s-ar potrivi feței, îi poți întreba pe ei și îți vor sugera anumite modele. 

În crearea lentilelor de vedere se folosesc unele dintre cele mai noi tehnologii în domeniu. Specialiștii se pliază atât pe parametrii medicali ai afecțiunii clientului, cât și pe cerințele și bugetul său, până la obținerea perechii ideale de ochelari.

ADVERTISING

Tot aici se regăsesc chiar și lentile progresive Zeiss și Essilor, ce au 3 nivele de focalizare și anume aproape, intermediar și la distanță. Lentilele pot fi tratate antireflex, având caracteristici de superhidrofobie sau superdurificare. Sediul lor este în Iași, iar dacă îți dorești o programare o poți face chiar și online. 

Protejează-ți mereu ochii

Indiferent că stai pe telefon, laptop sau la televizor sau ieși afară la plimbare, chiar și ochii tăi pot suferi “arsuri”. Trebuie să ai atât ochelari de protecție cu filtru pentru lumina albastră emisă de ecrane, cât și ochelari de soare. Multe dintre problemele ochilor încep din cauza luminii albastre, de aceea este mai bine să previi decât să tratezi. Ochelarii de protecție au un filtru special, ce contrastează cu acea lumină, reducând oboseala ochilor și rărindu-se astfel și apariția migrenelor.

Dacă tot vine vara și pleci în concediu, cu siguranță ai nevoie și de ochelari de soare în tendințe. Vei regăsi la Grande Optique o varietate de modele calitative, originale. Dacă ești din Iași, vino la ei și vei primi consultanță oftalmologică necesară pentru orice problemă ai avea cu ochii tăi. 

Intră pe www.grandeoptique.ro să găsești ochelarii perfecți pentru tine. 


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇