Dr. Daniela Cățănaș: Liftingul cu fire APTOS este soluția pentru întinerire cu până la 10 ani!

Dr. Daniela Cățănaș: Liftingul cu fire APTOS este soluția pentru întinerire cu până la 10 ani!

Îmbătrânirea este un proces natural în care textura pielii se modifică, apar ridurile, precum și laxitatea tegumentară, ligamentară și a mușchilor. Poate fi amânat liftingul chirurgical? Care sunt metodele de întinerire? Cât durează rezultatele?

Dr. Daniela Cățănaș, medic dermatolog și trainer APTOS, susține că liftingul cu fire resorbabile este soluția pentru o întinerire eficientă și de durată: “Acest lifting nu schimbă fizionomia naturală a feței, ci o întinerește prin repoziționarea compartimentelor faciale. Obrajii se ridică, linia mandibulară se redefinește, șanțurile nazale se întind, iar întregul aspect al feței este liftat și întinerit. Efectul benefic al firelor APTOS se observă începând de a doua zi, după realizarea procedurii. Ele au o compoziție unică, fiind cele mai durabile. Firele APTOS se resorb în totalitate, pe parcursul a 2 ani de zile, producând o regenerare și o întinerire a țesuturilor pe toată durata resorbției lor.

ADVERTISING

 Liftingul și redefinirea liniei mandibulare

aptos-linie-mandibulara
Foto: drcatanas.ro

Pentru un aspect cât mai tineresc al feței noastre, linia mandibulară netedă și bine conturată este esențială. Cu vârsta, din cauza relaxării musculaturii și a ligamentelor de la nivelul pomeților, a modificărilor osoase, compartimentele feței încep să se deplaseze vertical în jos, determinând încărcarea liniei mandibulare și îngroșarea ei. Astfel că, linia mandibulară dispare datorită surplusului de grăsime și piele laxă.

Noile tratamente cu fire resorbabile APTOS sunt o soluție eficientă, rapidă și totodată de durată pentru corecția liniei mandibulare.

ADVERTISING

Firele destinate corectării linei mandibulare cu fire Aptos pot fi de forme și modele diferite în funcție de nivelul ptozei compartimentelor feței, de laxitatea tegumentară asociată.

Tratamente cearcăne și întinerire zona ochilor

cearcane-ok
Foto: drcatanas.ro

Zona cearcănelor este extrem de supărătoare atunci când se adâncește sau se colorează în nuanțe închise. În astfel de situații, aspectul feței pare obosit sau plictisit. Firele APTOS sunt și în această situație o soluție mai eficientă, mai rapidă și totodată de durată.

Firele APTOS destinate zonei cearcănelor și a zonei perioculare sunt de dimensiuni și forme diferite având rolul de a umple zona, de a susține ligamentele din jur, de a hidrata și a stimula colagenul din țesutul tratat.

ADVERTISING

Lifting sprâncene

Aptos-sprancene
Foto: drcatanas.ro

Sprâncenele definesc zona ochilor și pot da un plus de frumusețe feței noastre sau din contră o pot arăta mult îmbătrânită. În urma acestui proces, ele devin orizontale, masculine, apăsând pe pleoapele superioare.

Firele destinate liftingului sprâncenelor cu fire Aptos pot fi de forme și modele diferite în funcție de nivelul ptozei sprâncenelor, de laxitatea tegumentară asociată, de forma pe care dorim să o dăm sprâncenelor noastre. Astfel, putem să obținem un lifting al sprâncenelor pe toată lungimea lor, sau numai pe treimea externă, sau putem obține o alungire a ochilor de tip “cat eye”.

Lifting pomeți

Volumul și forma pomeților influențează decisiv estetica și tinerețea feței.

lifting-fire
Foto: drcatanas.ro

Firele Aptos cele mai folosite pentru ridicarea și poziționarea pomeților sunt firele Excellence Visage cu Acid Hialuronic. Acestea sunt ultima inovație Aptos în domeniul firelor de lifting. Acidul hialuronic învelește firele de lifting având un rol esențial în vindecare, hidratare, diminuarea inflamației locale și nu în ultimul rând in creșterea colagenului în țesutul pielii.

Efectul de lifting al pomeților este imediat, foarte natural și de durată. 

Lifting corp

Firele Aptos folosite pentru regenerarea, liftarea pielii corpului sunt firele Excellence Body. Acestea sunt foarte lungi, flexibile și puternice. Cu firele Aptos Excellence Body putem remodela abdomenul, brațele, coapsele, fesele. Efectul este unul imediat dar și de durată prin stimularea de colagen și întinerirea țesuturilor. 

Rinoplastia nechirurgicală

Forma, mărimea și proporția nasului ne pot aduce nemulțumiri legate de aspectul fizic. Rinoplastia nechirurgicală realizată cu ajutorul firelor APTOS oferă rezultate spectaculoase, fără intervenție chirurgicală. Pentru această procedură se folosesc fire Nano Sole de la APTOS pentru a ridica vârful nasului și pentru a-l îngusta, pentru a modifica unghiul nasului, remodela cocoașa, micșora nările. În schimb, e bine să rețineți că această metodă nu poate reduce dimensiunile piramidei nazale.

APTOS – prima tehnologie a lifting-ului cu fire resorbabile, care, începând cu anul 2010, a fost permisă în mod oficial de către Serviciul de Supraveghere de Stat a Sănătății Publice din Rusia, pentru a fi aplicată în cosmetologia chirurgicală şi terapeutică, cu scopul efectuării lifting-ului facial, întăririi și revitalizării țesuturilor faciale și corporale moi.

Detalii și programări: www.drcatanas.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇