Dorești să ai un zâmbet perfect? Vezi la ce clinică dentară poți apela!

Dorești să ai un zâmbet perfect? Vezi la ce clinică dentară poți apela!

Zâmbetul reprezintă încă din cele mai vechi timpuri un aspect care spune multe despre o persoana, oferind detalii despre sănătatea acesteia și despre importanța pe care o acordă îngrijirii corpului său.

În ziua de astăzi este atât de ușor pentru cei care nu sunt mulțumiți de aspectul dinților să capete un zâmbet cuceritor! Acest lucru este posibil la clinica dentara Twin Dent. Aici toate procedurile se realizeză în condiții de siguranță și de eficiență maxime.

Tipuri de probleme dentare pe care Twin Dent le tratează

Medicii stomatologi de la clinica Twin Dent pot interveni în următoarele probleme legate de estetica dentară:

ADVERTISING
  • dinți asimetrici;
  • dizarmonie facială;
  • dinți cu modificări de culoare
  • spații sau înghesuiri dentare;
  • dinți cu structură neomogenă;
  • traumatisme dentare.

Detalii despre toate serviciile oferite de clinică se pot gasi pe site-ul TwinDent.ro 

Indiferent care este problema pentru care pacientul se prezintă la cabinet, va găsi mereu aici o rezolvare. Personalul cu experiență, care pune diagnosticul cu ajutorul aparaturii de ultimă generație, dar și al pregătirii, reprezintă un motiv în plus pentru pacienții care au nevoie de lucrări de înfrumusețare a danturii să apeleze la această clinică dentară din Cotroceni.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Estetică dentară pentru adulți și copii

Deși procedurile de estetică dentară pot părea ușor de realizat, ele implică la fel de multă atenție și profesionalism din partea medicilor.

Pentru a realiza cu succes o lucrare care să aibă un aspect deosebit, specialiștii iau în calcul mai multe aspecte: înțelegerea anatomiei dentare, respectarea fizionomiei fiecărei persoane, atenția la detalii și viziunea rezultatului final.

Procedurile de estetică dentară se adresează atât copiilor, cât și adulților, pentru că și unii, și ceilalți au nevoie de un zâmbet frumos care de foarte multe ori aduce și nenumărate beneficii pentru sănătate.

ADVERTISING

Astfel, tratarea dinților asimetrici, a înghesuirilor sau spațiilor dentare va determina o masticație normală și, deci, o digestie mai bună.

Totodată, traumatismele dentare, care pot fi și inestetice, dar și incomode, au nevoie să fie tratate cât mai rapid, pentru a nu afecta stima de sine a persoanelor în cauză, prin nevoia constantă de a-și ascunde dantura, sau confortul personal - pentru că unele probleme vin și cu dureri supărătoare.

Traumatismele dentare pot fi de mai multe tipuri (luxație, avulsie, intruzie, fractură radiculară orizontală) și toate acestea își pot găsi rezolvare în cabinetul Twin Dent într-un mod profesionist.

Medicii examinează cu atenție toată cavitatea bucală, identifică problemele și vin cu soluțiile adecvate, care pot însemna reatașarea unui fragment separat sau realizarea unei restaurări coronare fizionomice. În unele cazuri, se impune chiar amplasarea unei coroane dentare artificiale. 

A avea un zâmbet frumos este o bună modalitate de a asigura sănătatea cavității bucale, dar și a întregului organism, pentru că aici au loc procese esențiale pentru funcționarea acestuia, precum masticația, care formează bolul alimentar.

Clinica Twin Dent se află în centrul Capitalei, vis a vis de Catedrala Mântuirii Neamului. Orice problemă dentară poate fi tratată aici, datorită personalului cu experienta și a echipamentelor sau instrumentelor de ultimă generație.