Descoperiți topul ingredientelor naturale pentru un păr strălucitor și o piele sănătoasă

Descoperiți topul ingredientelor naturale pentru un păr strălucitor și o piele sănătoasă

Un ritual corect de îngrijire presupune și alegerea produsele potrivite tipului de păr. Pe Haircare.ro există o gamă mare de brand-uri renumite cu produse profesionale pentru îngrijirea părului.

Indiferent dacă tocmai ai început călătoria de căutare a produselor ori rutinelor de îngrijire a părului (ori a pielii) sau ai încercat deja totul sub soare pentru a vă face șuvițele strălucitoare, listele de articole și ingrediente de pe piață pot deveni foarte ușor copleșitoare. Ce să alegi? De unde să pornești? Ce să eviți?

Din fericire, articolul de azi vine să te ajute să deblochezi întregul potențial al părului tău, cu ingrediente naturale și produse vegane pentru păr care sunt susținute de trei ingrediente simple, dar puternice. În plus, vă vom ajuta să vă începeți călătoria de regenerare a podoabei capilare și a pielii corpului cu o gamă de produse de îngrijire a părului care sunt formulate științific pentru a vă oferi aspectul plin de vitalitate, fără defecte, pe care vi l-ați imaginat întotdeauna.

ADVERTISING
  •  Afine

Când te gândești la afine, probabil te gândești la un super aliment antioxidant care este chiar acasă, într-o salată de fructe de vară ori într-un smoothie. Probabil că nu te gândești la părul tău, dar știința spune că ar trebui! De ce? Afinele nu numai că sunt antiinflamatoare, anticancerigene și anti neurodegenerative, dar conțin și proantocianidine, care promovează o nouă creștere și încetinesc căderea părului. În plus, aduc și sănătate pielii tale!

Loțiunile de corp și gelurile de duș NATURIGEN sunt impregnate cu extract de afine, care oferă organismului tău antioxidanți, îl protejează de radicalii liberi și repară țesuturile deteriorate.

ADVERTISING

Cercetat cu rigurozitate și foarte apreciat în industria de îngrijire a pielii, dermatologie și cosmetologie, extractul de afine s-a dovedit a fi bogat în vitamine și proprietăți vindecătoare. Combinându-l cu ingrediente alese cu grijă, se obtin produse pe bază de plante de excepție.

  •  Ulei de cocos

Uleiul de cocos este unul dintre cele mai versatile ingrediente din lume. Puteți găti cu el, îl puteți folosi pentru a vă hidrata corpul, pentru a îndepărta machiajul și pentru a hrăni părul deteriorat pentru a obține șuvițe catifelate.

Spre deosebire de multe alte uleiuri, studiile arată că uleiul de cocos poate pătrunde în fibrele părului pentru a preveni deteriorarea. Aplicarea uleiului de cocos pur direct pe părul tău îl poate lăsa să se simtă gras și greu, motiv pentru care poti alege produsele Indola sau Arganicare ce combină uleiul de cocos cu ingrediente cheie suplimentare pentru a oferi părului deteriorat hidratare intensă și pentru a elimina încrețirea. Ai la dispoziție șampon, balsam, serum și măști cu ulei de cocos.

ADVERTISING

Dovedit că protejează părul împotriva daunelor oxidative și a pierderii proteinelor, uleiul de argan are o istorie bogată, fiind folosit în mod tradițional în produsele de îngrijire a părului și a pielii din Maroc de sute de ani. Nucile de argan sunt deschise, iar sâmburii sunt presați pentru a extrage un ulei bogat în tocoferoli, polifenoli și antioxidanți puternici.

Există numeroase tratamente cu ulei de argan și vitamina E, măști regenerante, uleiuri, șamponuri, spray-uri și măști ce au rețete echilibrate, menite să repare părul deteriorat, mătreața și vârfurile despicate - aducând în schimb un păr plin și bine-hrănit. Recomandările noastre? Produsele de la Arganicare, Londa, Noah, DermOrganic, Lakme, Moroccanoil și Natulique.

Susținute de știință, ingredientele naturale selectate manual in produsele din magazinul Haircare.ro sunt la fel de atente și binefăcătare față de părul tău, precum sunt cu Mama Pământ. Prin îmbinarea unor studii intense în cercetare și dezvoltare, dar și a celor mai recente evoluții în dermatologie, abordarea brandurilor de aici este mereu bazată pe dovezi pentru a selecta ingredientele puternice de care avem nevoie.  

Oferă părului tău și întregului tău corp o nouă viață cu Haircare.ro - vei vedea schimbarea cu proprii ochi!