De azi, cine vrea să se vaccineze cu AstraZeneca nu mai are nevoie de programare și se poate duce direct la centru să fie imunizat

De azi, cine vrea să se vaccineze cu AstraZeneca nu mai are nevoie de programare și se poate duce direct la centru să fie imunizat

Începând de vineri, 16 aprilie, oricine vrea să se vaccineze poate să se prezinte într-un centru care administrează AstraZeneca și va fi vaccinat, fără programare.

Doritorii au nevoie doar de buletin și de o stare bună de sănătate. Asta înseamnă să nu aibă simptome specifice de Covid, anunță reprezentanții Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 într-o postare pe Facebook.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Precizăm că numele vaccinul s-a schimbat recent în Vaxzevria.

🇷🇴 Începând de mâine (16 aprilie): vaccinare fără programare cu Vaxzevria (AstraZeneca)❗ Pentru facilitarea accesului...

Publicată de RO Vaccinare pe Joi, 15 aprilie 2021

”Pentru facilitarea accesului la vaccinare, în centrele în care se administrează vaccinul Vaxzevria (AstraZeneca) și în care sunt locuri disponibile, va fi permisă vaccinarea persoanelor care optează pentru acest tip de vaccin, prin prezentarea directă la centrul de vaccinare, fără a mai fi necesară înscrierea pe platformă, cu respectarea celorlalte proceduri și instrucțiuni”, scriu aceștia.

Desigur, înainte trebuie să verificați centrele pe harta interactivă de pe platforma națională de informare cu privire la vaccinare.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!