Cum te poți bucura de o dantură frumoasă întreaga viață?

Cum te poți bucura de o dantură frumoasă întreaga viață?

Visezi la un zâmbet frumos precum al vedetelor din filmele de la Hollywood? Din păcate, va fi dificil să obții un astfel de efect cu remedii la domiciliu. Chiar și dinții de un alb imaculat sunt cel mai adesea opera stomatologiei estetice. Pentru a te putea bucura de noul tău zâmbet trebuie să ai răbdare, să investești timp și să plătești prețul necesar.

Cum te poți bucura de o dantură frumoasă?

Până nu de mult, singura modalitate de a avea dinții drepți era să optezi pentru un aparat dentar. În urmă cu aproximativ 10 ani, acesta era practic rezervat celor mai tineri, care erau deseori rușinați de șuruburile colorate care le sclipeau în gură. În prezent, lucrurile au luat o întorsătură cu totul uimitoare, iar aparatul dentar este ales chiar și de persoanele peste 50 de ani, deși în acest caz tratamentul ortodontic durează mult mai mult decât la copii. 

ADVERTISING

Nu numai că este atractiv să porți un astfel de aparat, dar este și la modă. Există pe piață atât modele metalice, cât și unele dispozitive mai discrete, care sunt aproape insesizabile, care folosesc bracket-uri atașate la interiorul dinților. Implementarea unor astfel de aparate dentare consumă mult mai mult timp - fiecare bracket este proiectat separat pentru fiecare dinte, iar costul unui astfel de aparat este mai mare.

Aplicarea fațetelor dentare este de asemenea grozavă dacă dorești să schimbi forma unui dinte care are o suprafață neregulată. Cu ajutorul acestora, poți modifica și proporția dinților sau poți acoperi spațiile mai mari dintre dinți.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

O dantură frumoasă de un alb imaculat

Dacă vrei un zâmbet frumos, atunci trebuie să încerci diferite proceduri de albire dentara. Pastele de dinți potrivite, benzile de albire disponibile la farmacie și apele de gură speciale nu aduc întotdeauna efectul dorit. Deci cum să ai dinții albi? 

Poți obține un zâmbet alb frumos, orbitor într-un singur mod - în timpul unei vizite la cabinetul stomatologului. Una dintre cele mai convenabile modalități de albire a dinților este să folosești un gel special de albire. Pentru a profita de acest tip de îngrijire, trebuie să mergi la un stomatolog care va crea o suprapunere unică, care se potrivește cu dimensiunea și forma maxilarului tău.

ADVERTISING

Aceasta se pune pe dinți timp de două săptămâni, câte 4 ore pe zi sau peste noapte și poți urmări cum zâmbetul tău devine mai alb. Această soluție are avantajele și dezavantajele sale - este convenabilă și minim invazivă și nu necesită participarea unui medic care ar trebui să aibă grijă de gradul de albire a dinților și de efectul gelului asupra gingiilor. 

Alte tratamente de albire a dinților sunt mult mai costisitoare și necesită mai puțin angajament. Este suficient să mergi la dentist timp de o oră și să fii supus unei albiri cu laser. Tratamentul cu laser nu este recomandat totuși persoanelor care se luptă cu sensibilitatea dentară și poate fi destul de neplăcut, dar este foarte eficient și nu trebuie repetat timp de câțiva ani.