Comitetul de Vaccinare antiCovid se închide

Comitetul de Vaccinare antiCovid se închide

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV) se închide. Activitățile acestuia sunt preluate de către Ministerul Sănătăţii.

”Pandemia și vaccinarea vor rămâne un capitol unic în viața fiecăruia dintre noi. În România, efortul național pentru vaccinarea împotriva #COVID19 a fost coordonat de către #CNCAV.

După un an și jumătate, CNCAV se închide, iar activitățile acestuia sunt preluate de către Ministerul Sănătăţii - România. Le mulțumesc și celor care au avut înțelegere atunci când lucrurile nu au funcționat cum trebuie.

ADVERTISING

Criticile constructive ne-au ajutat să ne îmbunătățim activitatea. Chiar și comentariile lipsite de argumente sau de fundament ne-au ajutat în dorința noastră de a fi mai buni”, a scris Andrei Baciu, președinte CNCAV, pe pagina de Facebook Ro Vaccinare.

El a ținut să sublinieze că unul din doi români s-a vaccinat împotriva Covid.

”Tot ceea ce ați văzut în cadrul campaniei de vaccinare – stocarea, transportul și distribuirea vaccinurilor în țară, centrele de vaccinare, asigurarea personalului medical, caravanele și maratoanele de vaccinare, platforma online #ROVACCINARE, echipamentele și dotările medicale aferente – totul a fost pus la punct de către echipa CNCAV.

ADVERTISING

A fost și este o reală onoare, dar și o mândrie adevarată, să fim parte a acestui efort național, în urma căruia unul din doi români s-au vaccinat”, a mai spus Baciu.

Andrei Baciu a fost numit la 1 martie preşedinte al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea, înlocuindu-l pe Valeriu Gheorgiță.

Colonelul-medic Gheorghiță a fost numit de Iohannis să conducă vaccinarea antiCovid în România în noiembrie 2020.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇