Campania de vaccinare anti-COVID continuă: Alte 5.993 de persoane au primit prima doză, în ultimele 24 de ore

Campania de vaccinare anti-COVID continuă: Alte 5.993 de persoane au primit prima doză, în ultimele 24 de ore

Comitetul naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19 informează că, în ultimele 24 de ore, au fost imunizate împotriva coronavirusului, cu vaccinul Pfizer BioNTech, 5.993 de persoane, potrivit datelor puse la dispoziţie de Institutul Naţional de Sănătate Publică, prin aplicaţia Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor.

Conform unui comunicat transmis duminică seara, până în prezent, au fost vaccinate împotriva COVID-19 un număr de 108.294 de persoane.

La cei vaccinaţi în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 38 reacţii comune şi minore, dintre care 15 reacţii de tip local şi 23 de reacţii generale.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Vaccinarea antiCovid, pe înțelesul tuturor: Cu ce te ajută, de ce trebuie să ne vaccinăm ACUM și care e singura contraindicație - Interviu

Actualizare zilnică – evidența persoanelor vaccinate împotriva COVID-19Potrivit datelor puse la dispoziția CNCAV de...

Posted by RO Vaccinare on Sunday, January 10, 2021

Începând din 27 decembrie 2020, la nivelul centrelor de vaccinare s-au înregistrat 388 comune şi minore, dintre care 155 de reacţii locale cu durere la locul injectării şi 233 de reacţii generale (febră, cefalee, mialgii, artralgii, astenie, alergii de tip urticarie), alte cinci fiind în curs de investigare.

Programul centrelor de vaccinare se încheie la ora 20,00, motiv pentru care numărul vaccinărilor realizate în intervalul orar 17,00 - 20,00 va fi reflectat în raportarea din ziua următoare.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!