Beneficiile hidromasajului - Cum să te bucuri de calitățile apei

Beneficiile hidromasajului - Cum să te bucuri de calitățile apei

Apa nu este doar un element vital pentru ființele umane, ci și un bun aliat împotriva unor afecțiuni ale sănătății. Utilizată în diferite moduri, aceasta poate avea efecte benefice și terapeutice, iar rezultatele vor fi vizibile de-a lungul timpului, prevenind anumite probleme atât fizice, cât și psihologice. 

Iată câteva dintre beneficiile hidromasajului

  1. Are un efect terapeutic, perfect după o zi de lucru obositoare

Dacă ai avut o zi grea la lucru și nu reușești să-ți aduni gândurile, o baie cu hidromasaj de doar 30 de minute te va pune din nou pe picioare. Deoarece apa atinge temperaturi apropiate corpului uman, jeturile puternice ale piscinei tale cu hidromasaj își vor face treaba cu brio în timp ce mușchii și mintea ta se vor relaxa complet. Bulele de aer lansate la viteză mare asupra mușchilor tăi reduc tensiunea acestora, iar pielii tale îi vor oferi un efect de regenerare, fiind o „gură” de aer pentru întreg corpul tău.

ADVERTISING
  1. Ajută la buna circulație a sângelui

Deoarece apa poate atinge temperaturi înalte, aceasta va dilata vasele de sânge și va mări fluxul de sânge, prevenind formarea cheagurilor și a varicelor. Specialiștii chiar recomandă hidromasajul într-o piscină specială pentru recuperarea unor răni sau leziuni, dar și pentru a scăpa de durerile cronice. Hidromasajul poate fi util nu doar persoanelor care au un stil de viață sedentar sau au anumite afecțiuni ale sănătății, ci și pentru sportivi, fiind un mod de relaxare al mușchilor, dar și al minții după un meci sau un antrenament.

ADVERTISING
  1. Un truc care ajută la slăbit

Datorită temperaturii ridicate și a forței apei, hidromasajul accelerează arderile celulare dar activează și metabolismul. Totuși, efectele acestui tip de masaj pot fi văzute după mai multe sesiuni consecutive în care grăsimile și celulita de pe corp au fost topite datorită temperaturilor înalte și a jeturilor de aer puternice. Acesta stimulează sistemul limfatic și ajută la eliminarea lichidelor, fiind un aliat împotriva acumulărilor de grăsimi, dar și de greutate. 

ADVERTISING
  1. Poate fi elixirul tinereții

Stresul acumulat într-o zi poate fi regăsit mai apoi în riduri sau piele îmbătrânită,

așadar, ai nevoie de un mod eficient de relaxare după o zi stresantă. Datorită relaxării psihologice și fizice, somnul de după o astfel de ședință va fi mai adânc și mai odihnitor. De asemenea, cromoterapia sau audioterapia sunt perfecte în timpul acesteia, iar  piscinele cu hidromasaj de la Fionaspa.ro sunt dotate cu toate sistemele de care ai putea avea nevoie pentru a scăpa de anxietate, insomnii, obezitate sau îmbătrânirea prematură a pielii. Un anume mix special din toate aceste terapii pot fi rezultatul perfect pentru a-ți menține trupul sănătos mereu, chiar și în cele mai grele zile.

În concluzie, dacă îți dorești un SPA la tine acasă, care te va ajuta să treci peste o zi obositoare la lucru, alege să achiziționezi o piscină cu hidromasaj, fiind utilă nu doar pentru a te relaxa, ci și pentru articulații mai tinere, o piele mai hidratată și luminoasă, dar și pentru a scăpa cât mai repede de celulită.