Ai nevoie de un implant dentar? Apelează la Elveto Dent pentru ofertă!

Implant-Dentar-CabinetStomatologicsector2

Implantul dentar este un dispozitiv din titan ce are rolul de a înlocui rădăcina naturală a dintelui, atunci cand acesta lipseste si trebuie inlocuit. Mai precis, implantul poate fi descris ca un șurub ce va fi introdus în os și va servi drept suport artificial pentru coroana dentară. Implantul dentar se integrează fără probleme în țesut, fapt pentru care acest tratament stomatologic reprezintă soluția modernă ideală pentru înlocuirea dinților pierduți. 

Evoluția din domeniul medical a permis apariția unor tratamente care să rezolve probleme stomatologice care afectează viața unei persoane din mai multe puncte de vedere, în special estetic. Elveto Dent, cabinet medical din sectorul 2, București, se aliniază la toate standardele medicale pentru a susține performanța actului medical, inclusiv prin oferte de implanturi dentare excelente.

ADVERTISING

Ce tipuri de implant se utilizează în cadrul cabinetului medical din sectorul 2? 

Dinții naturali se pot pierde din mai multe motive. Accidente, carii profunde, infecții grave, boli parodontale, înaintarea în vârstă – toți acești factori pot duce la pierdere dinților. Implanturile dentare sunt alternativa ideală de înlocuire a dinților pierduți, fiind o soluție stomatologică la care apelează persoanele care își doresc recăpătarea funcționalității danturii și totodată o imagine naturală a zâmbetului.

La clinica Elveto Dent din sectorul 2 se folosesc mai multe tipuri de implanturi dentare, însă alegerea se face de către medicul specialist, în funcție de calitatea osului și de zona care trebuie introdus implantul dentar: 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe
  • Afla Gate Israel: aceste implanturi sunt renumite pentru suprafața biocompatibilă și pentru rapiditatea procesului de vindecare;
  • Nobel Biocare Elveția: aceste implanturi dentare asigură un tratament eficient de restaurare a danturii din punct de vedere estetic și funcțional, fiind fabricate din titan de 4 grade și accelerând oseointegrarea;
  • Alpha-Bio Israel: sofisticate ca design, dar ușor de utilizat, aceste implanturi sunt durabile, au o perioadă mai rapidă de vindecare și garantează succesul tratamentului;
  • Zimmer SUA: cu o structură tridimensională unică, aceste implanturi sunt populare pentru calitate, pentru integrare, durabilitate și funcționalitate crescută, dar și pentru faptul că sunt potrivite chiar și persoanelor pentru care implanturile pot ridica riscuri, cum ar fi persoanele cu osul foarte mare sau cele cu boală parodontală în stadiu avansat;
  • Paltop Israel: aceste implanturi dentare pot înlocui orice dinte, sunt fabricate din materiale biocompatibile și oferă o soluție durabilă pentru restaurarea danturii;
  • Bredent Germania: implanturi dentare de o calitate superioară, se integrează rapid în os și oferă stabilitate crescută dintelui artificial.
ADVERTISING

Ce avantaje oferă tratamentul cu implanturi dentare la Elveto Dent?

Persoanele care aleg inserarea de implanturi dentare în cadrul clinicii Elveto Dent  se pot bucura de urmatoarele beneficii: 

  • prețurile sunt avantajoase și, în plus, se poate alege varianta de a plăti în rate. În oferta  este inclus prețul pentru consultație, pentru realizarea planului personalizat de tratament, anestezie și intervenția propriu-zisă. Oferta pentru implantul dentar se regaseste pe site-ul CabinetStomatologicSector2.ro. Tot pe site veți găsi toate serviciile oferite de către clinică.
  • alt avantaj constă în faptul că medicii specialiști din cadrul clinicii Elveto Dent utilizează echipamente de ultimă generație, în conformitate cu tehnologiile moderne, ceea ce asigură succesul tratamentelor. 

Implanturile dentare sunt cea mai modernă soluție de înlocuire a dinților pierduți, iar Cabinetul Stomatologic din sectorul 2 este locul unde se poate alege o ofertă avantajoasă, indiferent de numărul de implanturi necesare și indiferent de complexitatea procedurii, medicii dentiști fiind gata să creeze un plan personalizat pentru oricine.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇