Vlad Voiculescu: Am greșit. Dragnea e la inchisoare. PSD este pe butuci. Si ce am facut?

Vlad Voiculescu: Am greșit. Dragnea e la inchisoare. PSD este pe butuci. Si ce am facut?

La aniversarea a doi ani de la protestele reprimate violent din 10 august 2018, copreşedintele USR PLUS Vlad Voiculescu susține că societatea ar fi trebuit să facă mai mult, ar fi trebuit să facă lucrurile altfel, pentru a obține o schimbare reală în România.

10 august 2018 a rămas o rană deschisă în fiecare dintre noi, toți cei care am fost acolo, fizic sau cu sufletul. La fel ceea ce li s-a întâmplat celor de la Revoluție, sau de la Mineriade, sau de la Colectiv. La fel ce i s-a întâmplat Alexandrei Macesan, la fel ce li se întamplă atâtor copii, atâtor femei, atâtor bătrâni, atâtor bolnavi în fiecare zi în țara asta.

ADVERTISING

M-am implicat în politică pentru că alături de alții ca mine să schimb măcar lucrurile astea care de la o vârsta încolo nu mai trec pe lângă mine fără să mă simt responsabil. Pentru fiecare copil pe care poate l-aș fi putut ajuta, pentru fiecare abuz pe care poate l-aș fi putut opri, pentru fiecare nenorocire pe care aș fi putut-o preveni, mă simt responsabil.

Nu am reușit până acum și sunt mai amărât decât pot spune în cuvinte pentru că nu știu dacă voi/vom reuși nici în anii care vin. Am greșit. Eu am greșit și poate am greșit cu toții punând ținta pe un om și pe un partid”, transmite Vlad Voiculescu.

ADVERTISING

Vlad Voiculescu, despre cea mai mare greșeală pe care o pot face liberalii în campania pentru alegerile locale din București: PNL nu trebuie să insiste asupra unor persoane care au avut legături directe şi puternice cu PSD în ultimii 15 ani

https://www.facebook.com/VladVoiculescuPentruBucuresti/posts/197240165166163

Trebuia cerută dreptatea, nu răzbunarea

Voiculescu, fost ministru al Sănătății în Guvernul Cioloș, care este implicat în politică, în Alianța USR PLUS, dar și în numeroase proiecte sociale, crede că ar fi trebuit pus accentul pe reformarea țării, nu doar pe lupta cu Dragnea și PSD.

ADVERTISING

Am cerut răzbunare când de fapt trebuia să cerem dreptate. Dreptate pentru toate victimele de mai sus.

Am cerut schimbare când de fapt trebuia să cerem reformă. Reformă în toate instituțiile care au permis ca nenorocirile de mai sus să se întâmple.

Dragnea e la inchisoare. PSD este pe butuci. Și ce am facut?

Avem dreptate? Avem măcar speranța unei reforme reale în instituțiile noastre putrede? Nu avem.

În câteva săptămâni avem alegeri locale și în câteva luni alegeri parlamentare. De rezultatul acestor alegeri va depinde dacă în țara asta va fi puțin mai multă dreptate și dacă instituțiile publice, adică statul va fi reformat pentru a servi cetățeanul sau în continuare doar niște politicieni învechiți în rele, partidele și prietenii lor”, spune Vlad Voiculescu.

Dosarul 10 August: Curtea de Apel și-a declinat competența și l-a trimis la Tribunalul București

Un deputat USR a publicat o listă cu 55 de primari PSD care s-au transferat la PNL


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇