Vlad Voiculescu: Este sezonul panglicilor şi premierul se duce să lanseze un... supliment alimentar

Vlad Voiculescu: Este sezonul panglicilor şi premierul se duce să lanseze un... supliment alimentar

Liderul PLUS Bucureşti, Vlad Voiculescu, spune că este sezonul panglicilor, iar premierul Ludovic Orban s-a dus luni la Institutul Cantacuzino să lanseze un supliment alimentar, un produs care nu are nevoie nici măcar de autorizaţie de punere pe piaţa.

„În orice campanie electorală obiectivul celor aflaţi la guvernare pare că este unul simplu: zilnic să taie câte o panglică. Zilnic trebuie să vină cu ceva, o «realizare a partidului», oricât de mică, oricât de ridicolă, astfel încât poporul să vadă «ei chiar muncesc, nu stau degeaba».

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Şi când nu mai are panglici de tăiat, premierul României organizează o conferinţă de presă la Institutul Cantacuzino, militarizat de PSD în 2017. Ce nu vă spune premierul este că la 3 ani de la militarizare, după milioane de euro investite fără niciun plan şi nicio direcţie, Institulul nu a produs nimic altceva decât o gaură şi mai mare în buget şi multe pensii speciale.

Este sezonul panglicilor şi premierul se duce să lanseze un... supliment alimentar, adică un produs care nu are nevoie nici măcar de autorizaţie de punere pe piaţa - un fel de extras de măceşe care se va putea vinde şi la Plafar. Atât s-a putut. P.S. ah, era să uit: una dintre realizările conducerii militare este că a pus sârmă ghimpată la garduri”, a scris Vlad Voiculescu luni pe Facebook.  

Fostul ministru al Sănătăţii în Guvernul tehnocrat condus de Dacian Cioloş întreabă câţi angajaţi are Institutul Cantacuzino.  

„P.S. După ce au luat Institutul Cantacuzino de la Ministerul Sănătăţii unde eu îl adusesem înapoi în 2016 (prin OUG a Guvernului Cioloş) - pentru că rostul său a fost dintotdeauna legat de sănătate - nimic notabil nu s-a întâmplat. Ba din contră: singura parte cu adevărat funcţională a Institutului Cantacuzino - laboratorul - lucreză mai puţin decât acum 3 ani pentru că odată cu transferul la Ministerul Apărării, «prietenii» lor de la Ministerul Sănătăţii au găsit o ocazie bună să îi scoată din flux. Activitatea laboratoarelor este acum neglijabilă deşi în spitale ar fi atât de mare nevoie! Cât despre activitatea de cercetare...”, a completat Voiculescu.

Premierul Ludovic Orban a afirmat, luni la Institutul Cantacuzino despre produsul OROSTIM-HV lansat pe piaţă, că acest produs reglează anticorpii în organism şi întăreşte imunitatea.

Şeful Executivului a vorbit şi despre faptul că a fost crescută capacitatea de testare a institutului după dotarea cu un extractor automat, putând fi făcute acum 1.200 de teste pentru COVID-19 pe zi.

Participarea premierului Ludovic Orban la conferința de presă organizată la Institutul Cantacuzino cu ocazia lansării pe piață a primului lot de produse imunostimulatoare OROSTIM - HV

Participarea premierului Ludovic Orban la conferința de presă organizată la Institutul Cantacuzino cu ocazia lansării pe piață a primului lot de produse imunostimulatoare OROSTIM - HV#LudovicOrban #GuvernulRomaniei #InstitutulCantacuzino

Posted by Guvernul României on Monday, November 30, 2020

Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!