Trump îşi arogă supranumele de “The Lone Warrior” pe Twitter şi provoacă o avalanşă de ironii

Trump îşi arogă supranumele de “The Lone Warrior” pe Twitter şi provoacă o avalanşă de ironii

Donald Trump, acuzat cu privire la modul în care gestionează pandemia COVID-19, de luarea apărării adepţilor supremaţiei albilor şi alimentarea urii rasiale în ţară, şi-a revendicat un nou supranume pe Twitter, “The Lone Warrior” (”războinicul singuratic”).

Potrivit publicaţiei The Huffington Post, locatarul Casei Albe mai este acuzat și de faptul că era la curent cu scandalul primelor ruse de mai multe luni, iar în pofida faptului că ştia acest lucru a invitat Rusia la summitul G7.

Cotidianul The New York Times (NYT) a dezvăluit că serviciile militare ruse de informaţii GRU au distribuit discret prime unor combatanţi islamişti şi criminali ”apropiaţi talibanilor” pentru a ucide militari NATO în Afganistan.

ADVERTISING

În faţa acestei avalanşe de critici, Donald Trump se simte singur şi şi-a inventat supranumele de “The Lone Warrior”.

Acest titlu autoproclamat a condus imediat la reacţii pe reţele de socializare, unde locatarul Casei Albe continuă să polarizeze.

Supranumele a făcut obiectul multor deturnări. Însă majoritatea navigatorilor pe Internet îl ironizează din cauza faptului că s-a sustras Războiului din Vietnam cu ajutorul unui certificat medical potrivit căruia avea un ”pinten” la călcâi.

ADVERTISING

”Trump pare să se numească 'The Lone Warrior', ceea ce nu prea are sens”. Nu este un luptător. El s-a eschivat de la război cu un pinten osos. 2. Poate că vrea să fie 'The Lone Ranger', dar 'Lone Ranger' purta o mască”, îl ironizează un utilizator pe Twitter.

”Trump era un ’războinic solitar’ în Vietnam. A rămas acasă ’singur’, în timp ce adevăraţii războinici luptau. Luptător singuratic, pe naiba. Este un nenoricit de laş”, scrie altul.

”Te prezinţi ca un preşedinte în timp de război, dar cea mai mare bătălie a ta este coronavirusul. Eşti cel mai prost ’luptător' din toate timpurile”, denunţă altul.

ADVERTISING

”Rasistul solitar, luptătorul incompetent şi trădător”, îl etichetează alt utilizator pe Twitter.

”Ai Rusia şi China. Nu eşti chiar singur”, îl apostrofează altul.

”Continuă să porţi lupta bună, luptător singuratic”, îl îndeamnă alt mesaj.

Citește și Trump a postat și apoi a șters o înregistrare video în care un susţinător urlă "white power" - strigătul la adunare al adepţilor supremaţiei albilor.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇