Tăriceanu: Legea carantinei va trece când nu va mai reprezenta o ameninţare pentru români

Tăriceanu: Legea carantinei va trece când nu va mai reprezenta o ameninţare pentru români

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, afirmă că Legea carantinei va trece de Parlament „doar în momentul în care nu va mai reprezenta o ameninţare pentru români”.

„Legea carantinei va trece doar în momentul în care ea nu va mai reprezenta o ameninţare pentru români.

Când nu politrucii vor hotărî internarea forţată sau confiscarea bunurilor celor suspectaţi de infectare cu coronavirus. Calitatea de suspect de infectare sau chiar de bolnav nu ne transformă pe toţi în infractori, aşa cum încercaţi voi să ne faceţi să credem!”, a scris Tăriceanu, marţi, pe Facebook.

El îl acuză pe preşedintele Klaus Iohannis că este „rupt de realitate” şi „a ascuns virusul” ca să poată face alegeri anticipate.

„Cât de rupt de realitate trebuie să fii ca să deschizi tu, Preşedintele Prompter, subiectul cinismului în politică? Tu, care ai ascuns virusul ca să faci alegeri anticipate? Tu, care ai spus că virusul este doar o răceală cu uşoare dureri în gât? Tu, care închizi ochii la şmenurile guvernanţilor care fură fără ruşine la achiziţiile materialelor sanitare?”, a adăugat liderul ALDE.

ADVERTISING
https://www.facebook.com/tariceanu/posts/3797471886934265

Președintele Klaus Iohannis a susținut marți, la Palatul Cotroceni, o scurtă declarație de presă în care a cerut PSD să renunțe la jocurile politice pe spatele sănătății românilor.

Șeful statului s-a declarat șocat de faptul că social-democrații blochează dezbaterile din Senat asupra proiectului de lege ce ar reglementa carantinarea și izolarea persoanelor confirmate cu COVID-19.

Citește și:

Iohannis cere ca legea carantinării să fie trecută de urgență de Parlament: PSD va fi răspunzător de moartea a zeci, poate sute de români

ADVERTISING

Ciolacu, după declaraţiile preşedintelui: Nu ne şantajaţi cu pandemia ca să omorâţi democraţia!


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇