Şedinţă cu peste 100 de membri PNL în cortul unui restaurant. Mulţi n-au purtat măşti de protecţie. Cum îi scuză ministrul Mediului

Şedinţă cu peste 100 de membri PNL în cortul unui restaurant. Mulţi n-au purtat măşti de protecţie. Cum îi scuză ministrul Mediului

Peste 100 de membri PNL au participat, duminică, la Iaşi, la şedinţa Comitetului Director Judeţean al filialei, întrunirea ţinându-se în cortul unui restaurant, fără ca participanţii să poarte măşti de protecţie. Liderul PNL Iaşi, Costel Alexe, a spus că a fost respectată distanţarea: ”E greu să ai mască la 40 de grade. Mulţi au ţinut discursuri, nu poţi vorbi cu masca pe faţă pe o asemenea căldură”.

Costel Alexe, care este şi ministrul Mediului, a declarat pentru News.ro că în cadrul reuniunii au fost validaţi candidaţii PNL la primăriile a 70 de localităţi din judeţ, din totalul celor 98, pe listă figurând şi Mihai Chirica, actualul primar al Iaşiului.

Totodată, Chirica a fost desemnat prim-vicepreşedinte al filialei judeţene PNL Iaşi.

Întrunirea a avut loc în cortul unui restaurant de lângă municipiul Iaşi, iar unele imagini apărute pe Internet arată că nu toţi participanţii respectă distanţarea socială, în timp ce mulţi dintre ei nu au măşti.

“Este un cort cu 500 de locuri, noi am fost 100, deci s-a respectat distanţarea socială. În ceea ce priveşte măştile, e greu să ai mască la 40 de grade. Mulţi au ţinut discursuri, nu poţi vorbi cu masca pe faţă pe o asemenea căldură“, a spus liderul PNL Iaşi.

Acesta a precizat că liberalii au discutat despre organizarea campaniei electorale a liberalilor. Potrivit lui Alexe, ţinta PNL nu este doar să câştige Primăria Iaşi şi şefia Consiliului Judeţean, ci şi să obţină majoritatea în cele două instituţii.

Într-o postare pe Facebook, liderul USR Iaşi, deputatul Cosette Chichirău, critică faptul că liberalii ieşeni au organizat o şedinţă de partid fără respectarea măsurilor de distanţare socială.

https://www.facebook.com/CosetteChichirauUSR/posts/1208708352812432?__xts__[0]=68.ARAMzRfS9vugVFN4i757V5Dy73GLuXHajBr6s65ZzQkzDSL-Xm2nHPLyakXef-sJZF50WLCYBOJ_pqMoYsnJEz4OI4YKVMmtG5-ZV8Br9A0_245_2owXIhYCOhQb_NWRmiRasBqsaP-SEN6H8qyEVpmUsej7HJnGwpCh7kPvhfN5vA7vYULMpmRp6OkowY9w1w1fTrQhdMxiUjLXyh7M6NjGalYGEkocTqMEtMWTQbk5sSP17LRMsaZQrsTUL-Ax8cZmmr777A6x-vSohI0vE-wtl6jDPLtT2PEwYyU-mQSwM7NkaVrWbvQUzORBNryXPuwzL24Z5p0XUDziME7akBk12Q&__tn__=-R

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇