Scandal violent la conferința Violetei Alexandru: „Mărește-mi pensia! Te omor!” (Video)

Scandal violent la conferința Violetei Alexandru: „Mărește-mi pensia! Te omor!” (Video)

O conferinţa de presă susţinută duminică de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, în Sectorul 6 al Capitalei, a fost violent întreruptă de o persoană în vârstă care a solicitat majorarea pensiilor. Ministrul l-a acuzat pe primarul sectorului, Gabriel Mutu (PSD), de orchestrarea scandalului.

Violeta Alexandru a fost însoţită de președintele PNL Sector 6, Ciprian Ciucu, la conferinţa în aer liber, cu ocazia căreia trebuia să prezinte raportul „Cartea Neagră a guvernării locale 2016-2020 Mutu/PSD”.

Un pensionar s-a apropiat de pupitrul de la care ministrul făcea declaraţii şi a început să strige şi să huiduie, cerând creșterea pensiilor (prevăzută la 1 septembrie cu 40% în legea făcută de PSD).

ADVERTISING

„Mărește-mi pensia!”, „Minciuni! ” şi „Te omor”,  poate fi auzit strigând bărbatul într-un clip postat pe pagina de Facebook a ministrului.

https://www.facebook.com/violetaalexandruoficial/videos/600870150562789/?__xts__[0]=68.ARCIPMZxw1JkL9k2VIvjPBooRAuzxuacCJslbpcHfszOULyjq7GsXemnGL1Q1Un_v9vYzj1CjIvWirxMwE6Ab81nwQZCJgnJZ5j0u65kCvzJeHte3OkXbOy6g24DJW7-dVMrpmKzRWCYxiMGDyGzxfZDMp6hWDRqbx091M4BP6zt4XM6jnExJT3OUPH69M8CiJm_wBVIMh4QLpS5il9zA9ZnBreaMvA66v-EBOZKZx9BmPM2A4EVTUrdvov_piX3F-kKTxqaUzpSkKRMEC4TtW81G577i9zGqTNca5rWeLmCOUBGhdz2AoNaD4xzEredAedXoQMd0N_t9EzdAGKEnRtt106nlWwk&__tn__=-R
ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

„Aceasta este atmosfera pe care primarul Sectorului 6 o pune în scenă. Asta înseamnă manipularea necazurilor unor oameni pe care îi folosește pentru a le arăta că le pasă. În realitate, își bat joc de grijile oamenilor și îi folosesc în scop politic.

Nu aceasta e maniera în care se face administrație în București. Nu trebuie să vă lăsați manipulat”, a spus ministrul Muncii printre urletele bărbatului, înainte de a-i da cuvântul lui Ciucu, pentru a putea vorbi cu pensionarul nemulţumit.

„Gabriel Mutu este genul de politician care se folosește de dramele oamenilor pentru a arăta că PSD vrea să facă treabă, dar în realitate îi manipulează, le folosește necazurile pentru interese de partid. Mă aștept că o să vedeți și alte manifestări de tip mafiot în Sectorul 6, de aceea, au confiscat Bucureștiul”, a mai declarat Violeta Alexandru.

ADVERTISING

Echipaje ale Poliției care au intervenit la faţa locului l-au găsit pe bărbat mai calm, în urma discuțiilor în particular cu Violeta Alexandru.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇