Raluca Turcan a fost martoră la aterizarea forţată a elicopterului din Bucureşti: Felicitări forțelor MAI!

Raluca Turcan a fost martoră la aterizarea forţată a elicopterului din Bucureşti: Felicitări forțelor MAI!

Ministrul Muncii, Raluca Turcan (PNL), a felicitat forțele Ministerului de Interne (condus de Lucian Bode – PNL) pentru modul în care au degajat rapid Piața Charles de Gaulles din Bucureşti, unde un elicopter militar american a aterizat forțat.

„Felicitări forțelor MAI care astăzi au gestionat în timp real o situație dificilă care putea duce la o catastrofă. Am fost martora momentului când personalul MAI a degajat piața Charles de Gaulles într-un mod prompt și profesionist. Felicitări pentru intervenția extraordinară!!! ????„, este mesajul liberalei de pe Facebook.

ADVERTISING

Însă ministrul PNL nu spune nimic despre pilotul american care a reușit o aterizare în condiții dificile, într-o zonă cu clădiri şi copaci, fără să fie nimeni rănit.

Amintim că un elicopter militar american a aterizat de urgență, joi dimineață, în Piaţa Charles de Gaulle din București, în sensul giratoriu. A fost o aterizare forțată, dar momentan nu se știe dacă este vorba despre o defecțiune tehnică sau o eroare umană.

Felicitări forțelor MAI care astăzi au gestionat în timp real o situație dificilă care putea duce la o catastrofă. Am...

Publicată de Raluca Turcan pe Joi, 15 iulie 2021

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇