Preşedintele PNL Sector 4: Consilierii noștri au fost intimidați, certați, sechestrați. Stancu şi Florea, aleşi din nou viceprimari printr-o procedură abuzivă

Preşedintele PNL Sector 4: Consilierii noștri au fost intimidați, certați, sechestrați. Stancu şi Florea, aleşi din nou viceprimari printr-o procedură abuzivă

Consilierii USR PLUS şi PNL din Sectorul 4 au fost astăzi „intimidaţi”, chiar ”certaţi și sechestraţi”, susține preşedintele PNL Sector 4, Pavel Popescu,, care a mai acuzat și că Mădălina-Magdalena Stancu (PSD) şi Robert-Cristian Florea (PNL) au fost aleşi viceprimari în şedinţa Consiliului Local de vineri „printr-o procedură abuzivă”.

„Astăzi a fost o şedinţă (…) unde consilierii noştri au fost certaţi, sechestraţi în camera de Consiliu, i-au închis cu cheia pe dinăuntru, s-a ţipat la ei, au fost ameninţaţi, unui consilier i s-a luat cartela de vot şi a fost scos afară din sală doar pentru că filma şi spunea ceea ce se întâmplă acolo.

Toate şedinţele Consiliului sunt publice, toată lumea ar trebui să aibă acces la ele şi să fie şi transmise în direct. Modul în care se desfăşoară lucrurile în Sectorul 4 e unul abuziv şi e unul care (…) mă sperie (…), se joacă doar la intimidare, consilierii USR PLUS şi PNL sunt tot timpul luaţi pe la colţuri şi intimidaţi cu plângeri penale„, a afirmat Pavel Popescu.

ADVERTISING

Acesta l-a acuzat pe primarul PSD Daniel Băluță că ”nu acceptă pur şi simplu realitatea unei majorităţi USR PLUS PNL în Consiliul Local”.

”În legea din România, administraţia locală este condusă prin Consiliul Local, învestit prin votul cetăţenilor. Asta a fost timp de câteva luni în Sectorul 4. Domnul Băluţă a încercat să împingă voturile viceprimarilor până în punctul în care, într-un mod abuziv şi prin nişte proceduri viciate, a reuşit să pună doi viceprimari.

Niciunul dintre ei nu e PNL, deoarece unul dintre ei a trădat partidul practic şi a votat PSD, votându-se şi pe el şi practic ieri cei doi viceprimari au fost invalidaţi printr-o decizie executorie, în urma chemării în instanţă de către Prefectură a Primăriei. Aceşti doi viceprimari învestiţi acum câteva săptămâni şi-au dat demisia tocmai pentru a fi votaţi din nou astăzi, iarăşi printr-o procedură abuzivă", a spus Pavel Popescu.

ADVERTISING

În altă ordine de idei, el a menţionat că a început procesul de excludere a lui Robert Florea din PNL. El a precizat că Florea a fost votat pentru excludere de Biroul Politic PNL Sector 4.

"Luni urmează un vot în Consiliul de Conducere al PNL Sector 4 (...), apoi urmează procedura clasică până la excludere, cu un proces în instanţă, unde domnul Robert Florea va contesta şi a contestat deja această măsură. În cel mai scurt timp posibil această excludere se va întâmpla şi îl vom înlocui pe domnul Florea cu un alt consilier care va putea să restabilească majoritatea în Consiliul Local", a adăugat Pavel Popescu.

Fix in acest moment, in sedinta consiliului local Sector 4, primarul Baluta si consilierii PSD forteaza realegerea unor doi viceprimari in mod abuziv si prin santaj!

Posted by Pavel Popescu on Friday, February 12, 2021

Mădălina-Magdalena Stancu (PSD) şi Robert-Cristian Florea (PNL) au fost realeşi viceprimari ai Sectorului 4, în şedinţa Consiliului local de vineri, după ce au demisionat din funcţie, ca urmare a faptului că Prefectura Capitalei nu a validat procedura din 29 ianuarie de alegere a lor în aceste poziţii, întrucât nu era menţionat şi viceprimarul înlocuitor al primarului, a precizat Primăria Sectorului 4.

Conform autorităţii locale, în şedinţa de vineri a fost desemnată Mădălina-Magdalena Stancu înlocuitor al primarului, corectându-se astfel omisiunea din şedinţa Consiliului Local din 29 ianuarie.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇