Nicușor Dan, replică tăioasă pentru Firea, după ce primarul a spus că vrea să facă echipă cu el

Nicușor Dan, replică tăioasă pentru Firea, după ce primarul a spus că vrea să facă echipă cu el

Nicușor Dan i-a oferit, miercuri, o replică Gabrielei Firea, după ce primarul Capitalei a susținut că ar vrea să facă echipă cu el. Edilul a spus că ar vrea ca Nicușor Dan să fie viceprimar.

„Aș vrea să întorc politețea Gabrielei Firea, dar nu găsesc nicio poziție în primărie pe care să fie potrivită, nicidecum cea de viceprimar”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Mai mult, cel care vizează scaunul de primar al Capitalei a spus că pe Firea el nu ar recomanda-o nici pentru a se ocupa de o scară de bloc.

ADVERTISING

„N-aș recomanda-o nici ca președinte de scară de bloc (o responsabilitate serioasă, dar mai mică decât viceprimar): s-ar plânge că n-o ajută nimeni și ar da în judecată pe toată lumea”, a punctat Nicușor Dan.

Firea îl vrea viceprimar

Replica vine după ce Gabriela Firea a spus ca ar vrea ca Nicușor Dan să devină viceprimar și că din punctul său de vedere ar colabora foarte bine cu acesta.

„Aş vrea să fac echipă cu domnul Dan, în calitate de viceprimar”, a spus Firea, marți seara, la Digi24. Întrebată dacă acesta are calităţi, Firea susţine că: „Parţial. De aceea, nici nu poate fi deocamdată primar general”.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

A.G.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇