Moțiunea de cenzură a picat: Orban, Cîțu și Barna sunt satisfăcuți și fac promisiuni mărețe

Moțiunea de cenzură a picat: Orban, Cîțu și Barna sunt satisfăcuți și fac promisiuni mărețe

Ludovic Orban a declarat că moţiunea de cenzură a PSD împotriva Executivului a fost ”un balon de săpun” care s-a spart, Florin Cîțu a afirmat că a fost doar ”o moţiune de faţadă”, iar Dan Barna a precizat că ”revoluţia bunei guvernări merge mai departe”.

Moţiunea de cenzură a PSD împotriva Guvernului Cîţu a picat, fiind înregistrate 201 de voturi ”pentru”, faţă de cele 234 necesare. De asemenea a fost înregistrat un vot „împotrivă”, conform anunţului făcut în plen.

„A fost un balon de săpun. Azi s-a spart, moţiunea de cenzură a căzut la un număr de voturi foarte mare. Coaliţia guvernează în continuare şi aplicăm programul de guvernare pe care ne-am angajat în faţa Parlamentului şi a românilor să îl punem în practică.

Astăzi am arătat forţa pe care o am în partid pentru că niciun parlamentar al PNL nu a votat moţiunea de cenzură, aşa cum am hotărât”, adeclarat președintele PNL și al Camerei Deputaților, Ludovic Orban, după respingerea moţiunii de cenzură de către Parlament.

ADVERTISING

La rândul său, premierul Florin Cîţu a afirmat că eşecul moţiunii de cenzură era unul previzibil, al Alianţei PSD - AUR.

„Eşec previzibil al Alianţei PSD - AUR! Moţiunea de cenzură împotriva acestui Guvern a picat. O moţiune de faţadă, în care nici Marcel Ciolacu nu a crezut, măcar.

Românii doar asta trebuie să ştie! Guvernul pe care îl conduc va lua în continuare cele mai bune măsuri, va face investiţii, va face reforme! Rămân cel mai mare inamic al PSD”, a scris Florin Cîţu, marţi pe Facebook. 

Eșec previzibil al Alianței PSD - AUR! Moțiunea de cenzură împotriva acestui Guvern a picat. O moțiune de fațadă, în...

Publicată de Florin Cîţu pe Marţi, 29 iunie 2021

Barna: ”Pe axa Iliescu-Dragnea-Ciolacu încercaţi de 30 de ani să puneţi frână României”

Vicepremierul Dan Barna, copreședintele USR PLUS, a comentat spunând că ”spectacolul disperării PSD e înduioşător”, dar revoluţia bunei guvrnări merge mai departe.

ADVERTISING

”Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului a picat. Revoluţia bunei guvernări merge mai departe”, a scris, marţi, pe Facebook, Dan Barna.

Vicepremierul afirmă că Guvernul construieşte ”o Românie care nu îi place PSD-ului”.

”O Românie onestă, dezvoltată şi aşezată pe baze durabile. Iar spectacolul disperării PSD e înduioşător, dar nu o să ne oprească din drum. Nu sunt eu cel care să dea sfaturi pesediştilor, dar dacă o ţin aşa, până şi copiii au să vadă într-o zi că sunt un partid al subdezvoltării şi sărăciei. Un partid al trecutului.

Pe axa Iliescu-Dragnea-Ciolacu încercaţi de 30 de ani să puneţi frână României.  Nimeni nu mai vrea să facă parte din istoria pe care o construieşti PSD. E plină de necazuri, sărăcie şi ipocriţi”, a mai scris Barna, printre altele.

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului a picat. Revoluția bunei guvernări merge mai departe.Spre deosebire de...

Publicată de Dan Barna pe Marţi, 29 iunie 2021

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇