Maria Grapini se plânge că avionul spre Bruxelles a lăsat-o în câmp: Români au înțeles că serviciile nu depind de țară

Maria Grapini se plânge că avionul spre Bruxelles a lăsat-o în câmp: Români au înțeles că serviciile nu depind de țară

Europarlamentarul român Maria Grapini a povestit experiența avută în cursa care a dus-o din România la Bruxelles.

Ea spune că avionul a aterizat „undeva în câmp” și de acolo peripețiile s-au ținut lanț.

„Se poate și mai rău! Azi am avut o experiență unică de când fac naveta săptămânal la Bruxelles! Am aterizat la Bruxelles, undeva în câmp, avionul nu a fost tras la burduf! S-au chinuit vreo 10 minute să instaleze scară de coborâre și într-un final au lăsat-o cu o anumită distanță de îți era frică să nu cazi când calci pe ea!

ADVERTISING

Apoi ne-am urcat în autobuze și am mers vreo 15-20 minute și am ajuns la ușa de intrare în aeroport! Aici-ghinion cum ar fi spus președintele Iohannis! Nu se deschide ușa! Lucrătorul aeroportului a chemat un ajutor pe spatele căruia scria Supervisor! Nu a reușit nici el!

Au venit patru persoane, toate încercând să deschidă ușa! După alte cca 20 de min a venit al cincilea care a reușit”, a scris Grapini pe Facebook.

Europarlamentarul spune că era însoțită de un grup de 40 de români, invitați să viziteze Parlamentul European, și speră că aceștia au înțeles din experiența comună că serviciile de calitate nu țin de țară, ci de oamenii care le oferă.

ADVERTISING

„Și uite așa zborul de două ore jumate București - Bruxelles aproape s-a dublat că timp! Am și un grup de români invitați în PE (40) care au înțeles că serviciile nu depind de țară, ci de calitatea resursei umane și de organizare! Doamne ajută că ziua de 13 să-și fi făcut treaba doar cu atât! Doresc zile frumoase invitaților mei, la Bruxelles”, conchide Grapini.

Ea a alăturat postării o notă: ”Reflecție: Oamenii sănătoși la cap încep să devină pericol major pentru această societate bolnavă”.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇