Marcel Ciolacu, despre Congresul PNL: Nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului

Marcel Ciolacu, despre Congresul PNL: Nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului

Marcel Ciolacu a declarat despre Congresul PNL de sâmbătă că „nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului” şi că a asistat la o ruşine naţională şi un partid care a sfidat complet democraţia, regulile şi pe toţi românii.

„N-am asistat astăzi la un exerciţiu democratic. Am asistat astăzi la o ruşine naţională, la un partid care a sfidat total democraţia, regulile şi pe toţi românii. Şi-au bătut joc de lege şi toate aceste lucruri s-au întâmplat cu girul aşa-zisului preşedinte al României, Klaus Iohannis.

ADVERTISING

Klaus Iohannis, şi în acest al doilea mandat al său, a demonstrat că nu poate să fie preşedintele României, nu depăşeşte nivelul de preşedinte al Partidului Naţional Liberal. Este inadmisibil să modifici legi în Guvernul României astfel încât tu şi partidul tău să poţi ţine un congres”, a afirmat Marcel Ciolacu, sâmbătă seara la Antena 3.

El a mai spus că PSD nu a putut organiza un congres fizic, atunci când erau o mie de cazuri pe zi, iar acum că sunt 8.000 de cazuri, PNL face un astfel de eveniment.

ADVERTISING

„PSD nu a putut ţine congres fizic pentru că erau o mie de cazuri pe zi şi 14 decedaţi. Astăzi sunt peste opt mii de cazuri pe zi şi peste 150 de decedaţi de COVID. Este o ruşine naţională ceea ce au făcut ei astăzi. Nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului”, a completat liderul social-democraţilor.

La Congresul PNL de sâmbătă de la Romexpo au participat aproape 5.000 de liberali. Delegaţii au decis prin vot ca preşedintele partidului să fie Florin Cîţu.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇