Mai mulți secretari de stat pleacă din guvern. Printre ei, și Gheorghe Pecingină

Mai mulți secretari de stat pleacă din guvern. Printre ei, și Gheorghe Pecingină

Gheorghe Pecingină a fost eliberat, la cerere, din funcţia de secretar de stat la Ministerul Finanţelor Publice, printr-o decizie a prim-ministrului interimar, Nicolae Ciucă, publicată, vineri, în Monitorul Oficial.

Pecingină (foto dreapta) fusese numit de Orban în ianuarie 2020. El e avocat si era membru al PNL Gorj. Înainte de PNL a mai trecut pe la alte 4 partide: PDL, Partidul Poporului Dan Diaconscu (PP-DD), PSD și ALDE.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Totodată, premierul interimar a decis eliberarea din funcţie, la cerere, a doi secretari de stat de la Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, Tudor Polak şi Cecilia Manolescu.

De asemenea, tot la cerere, şeful interimar al Guvernului i-a eliberat din funcţie pe Maria-Gabriela Horga, secretar de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului, şi pe Gabriel-Ioan Avrămescu, consilier de stat în cadrul Cancelariei premierului.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!