Lasconi spune de câte ori merge la biserică și când crede în horoscop. Pe cine vede drept cel mai bun președinte (Video)

Lasconi spune de câte ori merge la biserică și când crede în horoscop. Pe cine vede drept cel mai bun președinte (Video)

Elena Lasconi, candidatul USR la prezidenţiale, a vorbit joi despre relaţia sa cu Biserica şi marea cruce pe care o poartă la gât.

Într-un interviu acordat Hotnews, Lasconi a spus că merge de 10-20 ori pe an la biserică şi i se pare exagerată atenţia acordată părerilor ei despre credinţă.

"Faptul că sunt controversată că port o cruce la gât mi se pare că se exagerează. În USR, majoritatea colegilor sunt creștini, avem și atei. Eu nu cred că religia trebuie să intre în politic. Mă mâhnește că Biserica e în politic. Eu nu o să bag cu lingurița pe gât credința nimănui, dar au fost momente grele în viața mea în care am simțit că ajută să mă rog. (...) Nu este nicio temă electorală, e ușor să pui ștampile când nu cunoști persoana. Eu nu postez din biserică, am refuzat să fiu fotografiată în biserică", a declarat Lasconi.

ADVERTISING

Pe de altă parte, şefa USR nu crede în puteri paranormale, însă despre horoscop are altă părere.

Întrebată dacă crede în horoscop, ea a răspuns: "Aoleu, toată lumea mă întreabă. Dacă mă avantajează, da".

Cel mai mândră este de fiica ei şi de "faptele mele". În schimb, nu îşi reproşează nimic, pentru că din toate învaţă.

Nu a vrut să spună trei nume de români pe care i-ar vota, nici pe cine ar alege între Donald Trump şi Kamala Harris, nici cine a fost cel mai bun premier al României.

Însă crede că la capitolul cel mai bun preşedinte ar fi Emil Constantinescu, urmat de Traian Băsescu.

ADVERTISING

La prezidenţialele din 2019 a votat cu "Dan Barna în primul tur, în turul 2 pe Iohannis, care m-a dezamăgit complet".

Speră să fie susţinută de "oamenii care l-au susținut pe Corneliu Coposu, cei care au votat Convenția Democrată, cei care l-au votat pe Iohannis și au fost păcăliți".

Cât despre nivelul la care se află cu limba engleză: "Înțeleg bine, cu exercițiul vorbitului este un pic mai greu".

Elena Lasconi răspunde LIVE la întrebările cititorilor HotNews.ro

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇