George Simion și cameramanul său au fost filmați în timp ce voiau să agreseze două persoane întâlnite în Botoșani (VIDEO)

George Simion și cameramanul său au fost filmați în timp ce voiau să agreseze două persoane întâlnite în Botoșani (VIDEO)

George Simion, liderul AUR, și cameramanul său au fost filmați în timp ce erau agresivi cu doi botoșeneni.

Politicianul a fost surprins în timp ce încearcă să-i dea o palmă peste cap unui tânăr care a refuzat să dea mâna cu el, iar cameramanul său face ulterior același gest în piață, cu o femeie, deranjat probabil că i-a trecut prin cadru, transmite Digi 24.

George Simion și câteva zeci de susținători s-au aflat la Botoșani duminică, cu scopul de a strânge semnături pentru demiterea președintelui României, Klaus Iohannis.

ADVERTISING

După ce și-au făcut campanie în curtea unei biserici, cei de la AUR au plecat apoi în Piața Centrală încercând să facă același lucru. Însă aici nu a fost primit bine de toți botoșenenii: o persoană a refuzat să îi strângă mâna pe care deputatul i-a întins-o și, drept răspuns, liderul AUR a încercat să îl lovească peste cap cu palma.
Bărbatul s-a dat în spate pentru a nu fi prins din plin și a evitat un contact mai puternic, transmite botoșăneanul.ro.

Botoșăneni luați de palme de George Simion și AUR iști

După câteva minute, cameramanul din coloana AUR a făcut același gest într-o zonă cu tarabe, unde a lovit cu palma peste cap o femeie - nemulțumit probabil pentru că i-a intrat în cadru.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

De asemenea, liderul AUR nu purta mască, așa cum cere legea, deși se afla într-o piață, unde era aglomerație.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇