Florin Cîțu: Nu cred că s-a mai întâmplat ca o ţară să aibă aşa de multe resurse la dispoziţie şi noi să fim la guvernare

Florin Cîțu: Nu cred că s-a mai întâmplat ca o ţară să aibă aşa de multe resurse la dispoziţie şi noi să fim la guvernare

Nu cred că s-a mai întâmplat, poate după criza din 1920, ca o ţară să aibă aşa de multe resurse la dispoziţie şi noi să fim la guvernare, a spus premierul Florin Cîțu sâmbătă, în fața membrilor PNL Bihor care participă la conferinţa de alegeri interne a filialei judeţene.

În prima parte a discursului său, premierul Florin Cîţu le-a cerut jurnaliştilor să îi filmeze pe liberalii din Bihor, arătând, în acest context, că „atunci când ai performanţă aşa arat lucrurile, relaxaţi”.

„Asta vreau şi eu pentru România şi asta vreau şi pentru PNL: vrem ca acest sentiment să-l trăiască toţi românii. (...) Dar acest lucru, această relaxare, această fericire, vine numai după ce au performanţă.

ADVERTISING

Şi ca să ai performanţă trebuie să munceşti şi trebuie să ai nişte obiective şi de aia, câteodată, trebuie să faci lucruri care unora nu le plac pe termen scurt”, le-a transmis Florin Cîţu sâmbătă, membrilor PNL Bihor.

Acesta a menţionat că „cine gândeşte pe termen scurt este deturnat de la obiective foarte uşor”.

Cîţu a adăugat că îşi doreşte ca pentru şefia PNL competiţia să fie una „curată şi transparentă, pentru că se uită la noi toi românii, noi suntem acum în centrul atenţiei”. 

„În această campanie avem tendinţa să uităm că noi suntem în politică pentru români. Da, alegem elitele PNL acum, elitele care se vor bate cu duşmanii noştri, cu socialiştii, dar în acelaşi timp noi intrăm în politică, facem aceste alegeri pentru a face viaţa mai bună tuturor românilor.

ADVERTISING

De aceea e important ca în aceste alegeri să fie o competiţie, dar o competiţie  curată şi transparentă pentru că se uită la noi toţi românii.

Noi suntem acum în centrul atenţiei, toţi ştiu că de noi depinde viitorul României. Toţi se uită la noi şi vor să vadă cum ne comportăm acum, dacă suntem de încredere, dacă prezentăm încredere şi ce vrem să facem  cu România în perioada următoare.

Avem o şansă unică. Nu cred că s-a mai întâmplat, poate, după criza din 1920 ca o ţară să aibă aşa de multe resurse la dispoziţie şi noi să fim la guvernare. (...) Gândim pe termen lung, ne facem planul şi noi suntem cei care modernizăm a doua oară România dar trebuie să fim responsabili”, a mai afirmat Florin Cîţu.

ADVERTISING

Citește și:

Rareș Bogdan, atac la Orban cu ricoșeu în USR-PLUS: Dacă Marcel Boloş era ministrul Fondurilor Europene, eram în cele 14 state care semnau PNRR-ul


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇