Drulă numește guvernarea PNL-PSD o "coaliţie militaro-socialistă”

Drulă numește guvernarea PNL-PSD o "coaliţie militaro-socialistă”

PNL şi PSD formează „coaliţia militaro-socialistă”, afirmă președintele interimar al URS, Cătălin Drulă, care funcționează ca o uriașă agenție de plasare a forței de muncă la stat.

„Partidele PNL şi PSD sunt nişte uriaşe agenţii de plasare a forţei de muncă la stat. Vă dau două exemple: la Metrorex, la sfârşitul anului trecut, an în care am fost ministrul Transporturilor, erau cu 800 de angajaţi mai puţin în plată decât la începutul acelui an şi compania continua să funcţioneze foarte bine (...).

Metrorex are 80 de zugravi angajaţi. Compania Aeroporturi Bucureşti: când mergeţi la aeroport, trebuie să ştiţi că acolo sunt 80 de oameni angajaţi la protocol. (...)

În general, aparatul de stat şi prin asta înţeleg şi companiile (...) fac parte din acelaşi sistem şi partidele acestea, PNL şi PSD, coaliţia militaro-socialistă, reflexul lor de politică publică este să umfle acest aparat în continuu. La Ministerul Transporturilor, eu am tăiat cred că 80 de posturi din vreo 500, acuma Grindeanu a pus la loc  nu 80, câte am tăiat, ci 100 şi a spus că are nevoie de foarte mulţi oameni şi asta se întâmplă peste tot”, a afirmat Cătălin Drulă duminică, la emisiunea Insider Politic de la Prima Tv.

Drulă l-a criticat și pe preşedintele Klaus Iohannis, despre care spune că „ne-a minţit că are un proiect opus la PSD, dar de fapt are un proiect de linişte peste România în care să se poată fura în linişte, să rămânem în sistemul ăsta în care statul este o vacă de muls”.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇