Cîţu: Nu iau în calcul remanierea în acest moment. E o coaliţie care devine în ce în ce mai puternică

Cîţu: Nu iau în calcul remanierea în acest moment. E o coaliţie care devine în ce în ce mai puternică
Foto: Captură video

Premierul Florin Cîţu a declarat că nu ia în calcul o remaniere guvernamentală în acest moment, iar coaliţia, deşi este una nouă, devine din ce în ce mai puternică în fiecare zi. „Cred că bugetul va consolida această coaliţie”, a precizat şeful Executivului şi a mai spus că nu există tensiuni în coaliţie.

„Nu iau în calcul remanierea în acest moment. Nu sunt scandaluri. E o coaliţie nouă, care vine după câţiva ani de zile de campanie electorală, dar e o coaliţie care devine din ce în ce mai puternică în fiecare zi şi cred că bugetul va consolida această coaliţie”, a spus prim ministrul.

ADVERTISING

Chestionat dacă există tensiuni cu ministrul Sănătăţii şi cum apreciază că a gestionat Vlad Voiculescu situaţia în urma incendiului de la Institutul „Matei Balş”, premierul a răspuns: „Nu există tensiun. Da, ne contrazicem, pentru că cred că informaţiile nu întotdeauna ajung la noi în acelaşi timp”.

„Nu sunt adeptul măsurilor punitive când vine vorba de campania de vaccinare. E adevărat că dacă există încălcări flagrante ale modului în care noi trebuie să facem vaccinare, persoanele trebuie să răspundă. Nu am primit informări până acum că există aşa ceva.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În ceea ce priveşte tragedia de la Matei Balş, aştept raportul de la Ministerul Sănătăţii. Cum o să îl am o să ies public şi o să vă spun care sunt măsurile pe care trebuie să le luăm, dar în acest moment nu am această informaţie”, a completat Cîţu.

Premierul a făcut aceste declarașii sâmbătă, în jurul prânzului, la Spitalul Militar din București, după ce a făcut rapelul la vaccinul anti Covid-19.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇