Cîţu merge cu bugetul în Parlament la sfârşitul lunii ianuarie şi exclude asumarea răspunderii

Cîţu merge cu bugetul în Parlament la sfârşitul lunii ianuarie şi exclude asumarea răspunderii

Premierul Florin Cîţu a anunţat, miercuri, că bugetul va fi prezentat în Parlament spre sfârşitul lunii ianuarie şi nu se gândeşte la o asumare a răspunderii pentru acesta.

”Bugetul va fi prezentat, cred eu, în Parlament spre sfârşitul lunii ianuarie, deja ministerele primesc limitele de la Ministerul Finanţelor Publice, noile ministere create, şi vom începe discuţiile pe buget cu miniştrii de săptămâna viitoare, ca să fie gata până la începutul lunii februarie”, a declarat Florin Cîţu, miercuri, la finalul şedinţei de Guvern.   

ADVERTISING

Întrebat dacă s-a gândit la o asumare a răspunderii pentru ca bugetul să fie adoptat cât mai repede, Florin Cîţu a răspuns:

"Mergem prin dezbatere în Parlamentul României. Am sperat întotdeauna la responsabilitatea parlamentarilor români, mai ales în aceste condiţii dificile când ai nevoie de buget, trecem printr-o pandemie, trecem printr-o perioadă de vaccinare. Sper că sunt responsabili parlamentarii români. Vom vedea ce se va întâmpla în Parlament, dar vom merge cu bugetul în Parlament”.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇