Ciolacu ia în calcul intrarea PSD la guvernare, pentru deblocarea crizei: Deja întindem prea mult răbdarea românilor

Ciolacu ia în calcul intrarea PSD la guvernare, pentru deblocarea crizei: Deja întindem prea mult răbdarea românilor

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat, joi, la sediul partidului, că răbdarea românilor se apropie de sfârşit şi este nevoie să se ia o decizie pentru deblocarea crizei. Liderul PSD a spus că are discuţii cu premierul desemnat Nicolae Ciucă şi a arătat că nu exclude nici varianta unui guvern tehnocrat, până la alegerile anticipate.

”Am discuţii cu premierul desemnat, aştept ceea ce aşteaptă şi românii, încheierea crizei”, a arătat Ciolacu.   

Întrebat despre posibilitatea unui guvern tehnocrat, preşedintele PSD a arătat că prima propunere a PSD a fost un guvern de tehnocraţi, specialişti, până la alegerile generale anticipate: ”Este o posibilitate şi nu trebuie exclusă”

Preşedintele PSD a spus că face apel la clasa politică să se ia o decizie, pentru că ”deja întindem prea mult răbdarea românilor”.   

Despre o participare a PSD la guvernare, Ciolacu a spus că ia în calcul tot ce este serios pentru deblocarea crizei.  

”Nu condiţionez nimic. Termenii în care vorbim sunt normali şi responsabili, cred că răbdarea românilor se apropie de sfîârşit, iar liderii politici trebuie să ia decizii”, a spus Marcel Ciolacu, arătând că până sâmbătă, premierul desemnat trebuie să depună lista şi programul de guvernare în Parlament. 


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇