Candidatul USR PLUS la Primăria Sectorului 5 îl acuză pe Daniel Florea de distrugerea panourilor sale publicitare

Candidatul USR PLUS la Primăria Sectorului 5 îl acuză pe Daniel Florea de distrugerea panourilor sale publicitare

Alexandru Dimitriu, candidatul Alianței USR PLUS la Primăria Sectorului 5, îl acuză pe actualul primar de sector, Daniel Florea, de abuz în serviciu după ce panourile sale publicitare, în care își prezenta candidatura, au fost date jos, la o zi după încheierea contractului cu o firmă pentru aceste postere electorale.  

“Ieri au apărut în 11 locuri din Sectorul 5 afișaje stradale cu prezentarea mea, în calitate de candidat al Alianței USR PLUS pentru Primăria Sector 5. În dimineața asta am primit un mail de la societatea cu care am încheiat contractul pentru afișajul stradal prin care mi s-a comunicat:

ADVERTISING

”În această dimineață am fost somați de către autoritățile locale să dezafișăm de urgență posterele electorale. Prin urmare, avem echipele pe teren care se ocupă să le neutralizeze.


Ceea ce fac autoritățile locale este ilegal. Potrivit Constituției României, art. 16: <<Cetățenii sunt egali în fața legii și a autorităților publice, fără privilegii și fără discriminări>>.

Discriminarea pe motive politice este una dintre cele mai grave discriminări. Suntem în fața unui abuz în serviciu, pedepsit inclusiv de Codul Penal, art. 297.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Îl anunț pe Daniel Florea, acest infractor PSD-ist, că nu ne oprim și vom continua drumul nostru, la finalul căruia vom învinge și vom reda Sectorul 5 cetățenilor”, a declarat Alexandru Dimitriu, potrivit unui comunicat remis SpotMedia.ro.

WhatsApp-Image-2020-07-02-at-12.11.41
Foto: Alexandru Dimitriu
WhatsApp-Image-2020-07-02-at-12.11.26
Foto: Alexandru Dimitriu

Nicușor Dan, preferat de bucureșteni pentru Primăria Capitalei. Are un avans de aproape 9% în fața Gabrielei Firea - Sondaj INSCOP

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇