Bode nu a gustat gluma polițiștilor de la Giurgiu: Până o zbura porcul, am decis să-i zbor eu pe câțiva din funcție

Bode nu a gustat gluma polițiștilor de la Giurgiu: Până o zbura porcul, am decis să-i zbor eu pe câțiva din funcție

Ministrul de Interne, Lucian Bode, nu a gustat glumele polițiștilor de la Giurgiu și a anunțat că l-a destituit pe şefului Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu şi a dispus cercetarea unui ofițer și a cinci agenți de poliție.

Amintim că un agent din Giurgiu le-a trimis șefilor o cerere în care cerea să fie recompensat cu un porc de Crăciun de 160 de kilograme. Jurnaliștii locali de la Giurgiu News au relatat că documentul s-a dorit a fi o glumă și a fost strecurat în mapa de documente pe care șefii poliției trebuie să le semneze zilnic, ceea ce a a stârnit mari nemulțumiri.

ADVERTISING

Nici Bode nu a fost amuzat de incident și a anunțat măsuri.

”Este nedrept pentru zecile de mii de polițiști care sunt zi de zi la datorie, e nedrept să fie subiect de glume pe seama unor nefericiți de la Serviciul Rutier Giurgiu.

O expresie foarte cunoscută... când o zbura porcul. Această expresie i-a inspirat pe cei de la Poliția Rutieră Giurgiu și vreau să vă anunț astăzi aici că, până o zbura porcul, am decis să-i zbor eu pe câțiva din funcție.

Am decis încetarea împuternicirii șefului Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, începând de azi. Și am decis declanșarea cercetării prealabile față de un ofițer și 5 agenți de poliție pentru a stabili existența sau inexistența unor abateri disciplinare”, a anunțat Bode, după ședința de Guvern.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇