Adrian Streinu-Cercel a demisionat de la conducerea Institutului „Matei Balș”. Cine îi ia locul

Adrian Streinu-Cercel a demisionat de la conducerea Institutului „Matei Balș”. Cine îi ia locul

Adrian Streinu-Cercel a demisionat din funcția de Director al Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş” din Capitală. Medicul renunță la conducerea acestui spital pentru cariera de parlamentar.

În locul său a fost numită interimar Maria Nițescu, medic primar specialitatea igienă alimentației și nutriție, transmite Digi 24.

Streinu-Cercel este acum senator din partea Partidului Social Democrat. El s-a aflat, la alegerile parlamentare, pe poziția a doua pe listele PSD din Senat în București, după Gabriela Firea.

ADVERTISING

De altfel, Streinu Cercel a primit deja o funcție de la PSD, în Parlament. El conduce de-acum Comisia pentru Sănătate Publică din Senat.

Orban spune că Rafila și Streinu Cercel greșesc că vor candida pentru PSD: Nu mai au niciun fel de credibilitate în opiniile legate de pandemie. Firea îl acuză de o invidie care i se vede pe faţă

Reamintim că, în luna aprilie, acesta a fost demis de la conducerea Comisiei anti-COVID a Ministerului Sănătăţii, de către ministrul Nelu Tătaru, pentru că a promovat un ”plan de vacanţă” care nu se află în viziunea Guvernului.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇