Vladimir Găitan va fi înmormântat, sâmbătă, pe Aleea Artiştilor de la Cimitirul Bellu

Sicriul cu trupul neînsufleţit al actorului Vladimir Găitan va fi depus joi, începând cu ora 13:00, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, a anunţat Gloria Găitan într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Teatrului de Comedie.

Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, de la ora 12:00, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, iar înmormântarea va fi tot sâmbătă, la ora 14:00, pe Aleea Artiştilor de la Cimitirul Bellu.

"Tata s-a stins din viaţă acasă, alături de familie, aşa cum a fost şi ultima sa dorinţă. Mulţumim celor ce ne sunt şi ne-au fost alături cu gânduri bune şi avem rugămintea să înţelegeţi durerea adâncă ce ne copleşeşte în aceste clipe. Le suntem extrem de recunoscători medicilor, asistenţilor şi farmaciştilor care l-au îngrijit şi au fost alături în cele mai grele clipe", a scris fiica actorului în mesaj.

ADVERTISING

Ea i-a rugat pe toţi cei care doresc să îşi ia un ultim adio de la Vladimir Găitan "să dea dovadă de înţelegere, discreţie şi să respecte măsurile ce se impun în contextul actual".

Actorul Vladimir Găitan a murit, marţi, la vârsta de 73 de ani.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇