Ultimele trenduri pentru vara 2021. Ce pantofi reprezintă alegerea absolută

Ultimele trenduri pentru vara 2021. Ce pantofi reprezintă alegerea absolută

Odată cu vara, ai ocazia de a alege dintre modelele de încălțăminte lejere, cu designuri variate, în culori și materiale diferite. Îți poți găsi cu ușurință perechea de pantofi potrivită din moment ce ai atât de multe modele din care poți alege. Iată mai jos câteva sugestii în acest sens.

Ce modele de pantofi se poartă în această vară?

Sandalele se impun și în acest sezon. Ca pantofii, sunt piese indispensabile pe care orice femeie trebuie să le aibă în garderobă. Vestea bună este că acestea vin într-o varietate atât de mare, încât nu ai cum să nu găsești perechea potrivită pentru orice ținută ai alege să porți.

ADVERTISING

Chiar dacă este vorba despre modele de sandale cu talpă joasă, acestea sunt elegante, deci vei obține o ținută trendy fără a renunța la confort. Sandalele cu toc sunt preferate mai ales de femeile care vor să fie tot timpul elegante, care vor să se impună prin ținuta pe care o poartă. De asemenea, acestea sunt perfecte pentru ținutele de seară. Și saboții reprezintă o alegere bună de moment. 

sandale

Șlapii au început deja să se facă remarcați de anii trecuți, acum lăsându-se redescoperiți de purtătoarele care vor să facă cea mai bună alegere în ceea ce privește confortul și lejeritatea. Aceștia pot fi asortați la cele mai chic ținute de plajă, venind într-o gamă variată de modele și culori vesele. 

papuci

Balerinii și espadrilele sunt cele mai bune alegeri în ceea ce privește aspectul practic. Pot fi purtați atât la ținutele casual, cât și la cele mai elegante, de birou, și pot reprezenta alegerea potrivită pentru purtătoare de toate vârstele. Cu toate acestea, în acest sezon ar fi bine să excluzi modelele simple și să alegi o variantă cu detalii vesele, cu broderii sau imprimeuri. 

ADVERTISING

Pantofii cu bretele revin, de asemenea, în forță. Modelele cu vârful deschis și cu partea din spate puțin mai înaltă, astfel încât să acopere bine glezna sunt opțiunea la modă de vara aceasta. Cu un toc mic, aceștia îți oferă aspectul extrem de elegant de care ai nevoie pentru a te simți deosebită. 

Ce materiale sunt recomandate pentru pantofii de vară?

Deși de multe ori ai putea crede că pielea nu este cea mai bună alegere pentru încălțăminte, lucrurile nu stau chiar așa. O alegere desăvârșită, chiar și pentru încălțămintea pentru vară, este reprezentată de pantofii din piele. Acest material este unul de calitate, ceea ce oferă picioarelor confort, siguranță și libertate în mișcare.

ADVERTISING

Materialele sintetice sau cauciucul ieftin nu permit pielii picioarelor să respire, ceea ce duce la transpirație excesivă și, implicit, disconfort la purtare. Mai mult decât atât, acestea pot ajunge să nu fie foarte plăcute la purtat.

Pentru a alege încălțămintea de vară potrivită nu este nevoie doar de alegerea unui model de încălțăminte deosebit din punct de vedere estetic, ci trebuie să ai în vedere și aspectele ce țin de calitatea materialelor, respectiv de utilitatea pe care o au pantofii respectivi. Având toate aceste caracteristici bifate, poți fi sigură că alegerea pe care o vei face este și cea care îți este de folos.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇