Trupul actriței Naya Rivera din ”Glee” a fost găsit în lac, după 6 zile de căutări

Trupul actriței Naya Rivera din ”Glee” a fost găsit în lac, după 6 zile de căutări

Trupul neînsufleţit găsit în lacul Piru din sudul Californiei aparţine actriţei Naya Rivera, cunoscută pentru rolul din serialul de televiziune ”Glee”, a confirmat luni biroul şerifului comitatului Ventura.

Actriţa a fost dată dispărută miercuri, 8 iulie. Ea închiriase o barcă împreună cu fiul ei în vârstă de patru ani. Autorităţile suspectau că Rivera, în vârstă de 33 de ani, s-a înecat accidental.

”Astăzi, echipele noastre de căutare au recuperat un corp din apele lacului. Pe baza locului unde a fost găsit trupul, a caracteristicilor fizice, a hainelor pe care le purta, a condiţiei în care se afla, precum şi a faptului că nu au fost alte persoane date dispărute în zonă suntem convinşi că trupul pe care l-am găsit este al lui Naya Rivera”

Bill Ayub, şeriful comitatului Ventura
ADVERTISING

Şeriful a mai precizat că nu au fost identificate indicii de suicid sau vreo altă infracţiune, scrie DPA.

N-a mai putut urca înapoi în barcă

Fiul lui Naya Rivera a fost găsit miercuri dormind singur într-o barcă închiriată. Băiatul nu a fost vătămat.

Acesta le-a povestit anchetatorilor că el şi mama au înotat în lacul Piru şi că Rivera l-a ajutat să urce din nou în barcă după care actriţa a dispărut în apele lacului, a spus şeriful Ayub.

''Inimile noastre se îndreaptă către familia, prietenii şi fanii ei în aceste momente dificile. Va fi realizată o autopsie pentru stabilirea cauzei decesului'', a mai precizat biroul şerifului într-o declaraţie făcută luni.

Rivera a interpretat timp de şase ani rolul majoretei Santana Lopez în serialul ''Glee'', o comedie muzicală despre corul unui liceu.

ADVERTISING

Citește și: O actriță cunoscută din serialul "Glee" ar fi murit înecată


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇