Tipuri de pensule de machiaj și cum să le folosești

Tipuri de pensule de machiaj și cum să le folosești

Instrumentele de machiaj vin în toate formele și dimensiunile și, dacă nu ești un artist de machiaj priceput, poate fi destul de dificil să știi cum să le folosești corect. Nu numai că vin într-o gamă largă de dimensiuni, dar trebuie să te gândești și la lungimea și densitatea perilor!

Dacă ai unele pensule machiaj în trusa ta care te derutează sau dorești să afli mai multe pentru a obține aspectul dorit, citește mai departe despre pensulele de machiaj.

Pensule pentru față

Este timpul să îți umpli geanta de frumusețe cu pensulele de machiaj pentru față, care îți sunt utile de la aplicarea machiajului de bază până la crearea conturului perfect.

ADVERTISING

• Pensula pentru fond de ten

Adesea lată și plată, pensula pentru fond de ten este folosită pentru a imprima fără probleme fondul de ten lichid pe piele. Aplică fondul de ten direct pe piele și amestecă-l cu pensula, acordând o atenție deosebită cutelor de pe ambele părți ale nasului.

• Pensulă de pudră

O pensulă mare și adesea rotunjită, ideală pentru aplicarea pudrei sau a fondului de ten pe toată fața. Pentru alte produse sub formă de pudră, cum ar fi bronzante și farduri de obraz, o perie kabuki este, de asemenea, o opțiune excelentă!

ADVERTISING

• Pensula pentru contur

Pensula moale pentru contur este mai mică și are un vârf înclinat folosit pentru a aplica bronzer și contur în golurile obrajilor. Glisează cu mișcări largi, măturate, sub pomeți, peste tâmple și de-a lungul liniei maxilarului pentru a-ți defini fața.

• Perie pentru fard de obraz

O perie conică mai mică, ideală pentru a adăuga o nuanță de rouă obrajilor tăi. Rotește pensula prin pudră, atinge pentru a elimina orice exces, apoi alunecă peste pomeții obrajilor.

• Perie evantai

Această perie arată este foarte comodă să o ai în trusă. Are multe aplicații, inclusiv poate fi folosită pentru a îndepărta excesul de orice produs pudră căzut și face minuni atunci când se aplică iluminator, blush-uri sau contur.

ADVERTISING

Pensule pentru ochi și buze

Trebuie să încerci aceste pensule pentru a stăpâni un efect sexy de ochi de pisică sau de ochi fumurii și pentru a realiza buze îndrăznețe.

• Pensula pentru fard de pleoape

Aplică-ți fardul de pleoape cu precizie folosind această perie conică, mică. Este ideală atât pentru fardul de pleoape cremă, cât și pentru pudră.

• Pensula pentru eyeliner înclinată

Aplică-ți creionul de ochi cu gel sau creează un aspect mai detaliat cu fardul de pleoape folosind pensula mică pentru eyeliner în unghi. Nu uita să rotești corect peria, astfel încât la fiecare ochi să fie trasată o linie continuă de-a lungul genelor.

• Pensulă de buze

Cu peri mici și un vârf pătrat, poți crea o linie cu adevărat definită în jurul buzelor. După efectuarea acestei acțiuni, completează cu un contur pentru a crea un aspect atât de îndrăzneț sau subtil pe cât dorești.

• Perie pentru sprâncene

Dacă sprâncenele tale sunt puțin rare sau vrei să le dai o formă mai definită, o perie pentru sprâncene te ajută să aplici cu mișcări bine definite un produs gel sau pudră pentru a obține sprâncene frumoase.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇