Surpriză de proporții pentru englezii care voiau să ia burgeri de la un food truck: serviți chiar de prințul William (Video)

Surpriză de proporții pentru englezii care voiau să ia burgeri de la un food truck: serviți chiar de prințul William (Video)

Prinţul William al Marii Britanii le-a făcut o surpriză oamenilor care aşteptau să mănânce, el servind burgeri prietenoşi cu mediul înconjurător de la un food truck din sudul Londrei.

Într-o înregistrare video publicată duminică, moştenitorul tronului britanic a servit „Earthshot Burgers” pentru a evidenţia munca depusă de câştigătorii de anul trecut ai premiului său anual Earthshot, pe care l-a creat pentru a ajuta la dezvoltarea de soluţii la problemele majore de mediu, relatează Reuters.

"Imediat", a spus prinţul în timp ce servea burgerii clienţilor uimiţi. "Bună dimineaţa tuturor, bine preparaţi, gata de servire" (de la min 1:35).

Diners were left speechless after Prince William UNEXPECTEDLY turned up at a London food van to dish up veggie burgers, made from Earthshot Prize-winning products.#royalfamily #princewilliam #earthshotprize #princeofwales #london

Publicată de The Royal Family Channel pe Duminică, 30 iulie 2023

Obiectivul pentru William, care a făcut echipă cu fondatorii canalului de YouTube Sorted Food, care analizează gadgeturi de bucătărie şi împărtăşeşte reţete, a fost de a creşte profilul şi activitatea celor trei câştigători anteriori ai premiului Earthshot.

ADVERTISING

"Aşadar, cutia din care veţi mânca este făcută de o companie numită Notpla şi nu este vorba de plastic, ci de un înveliş de alge marine", le-a spus prinţul clienţilor de la furgoneta de burgeri.

"Ingredientele din interiorul burgerului sunt cultivate într-o seră din India de o companie numită Kheyti şi, nu în ultimul rând, modul în care le gătim a fost făcut pe ceva numit Mukuru Clean Stoves, iar acesta este conceput de o doamnă din Kenya care a venit cu acest concept pentru a reduce poluarea aerului".

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇