Primul mesaj al lui Jeremy Renner de pe patul de spital. Hawkeye are fața tumefiată (Foto)

Primul mesaj al lui Jeremy Renner de pe patul de spital. Hawkeye are fața tumefiată (Foto)

Actorul Jeremy Renner, cunoscut în special pentru rolul Hawkeye în universul Marvel, a fost grav rănit la finalul săptămânii trecute în timp ce curăța zăpada.

Pentru prima dată, actorul a dat veşti, marţi, postând o fotografie de pe patul său de spital. O imagine care a fost „apreciată” de peste 700.000 de fani în doar treizeci de minute pe Instagram.

„Vă mulţumesc pentru toate vorbele frumoase”, a împărtăşit el pe reţeaua de socializare. „Sunt prea dat peste cap ca să scriu. Dar vă trimit dragoste tuturor", este mesajul lui. 

Jeremy-Renner-spital
Foto: Instagram/Jeremy Renner

Actorul Jeremy Renner a suferit „un traumatism toracic contondent şi leziuni ortopedice" după un accident la deszăpezire de Anul Nou. 

ADVERTISING

Renner a fost spitalizat în stare critică după ce a fost rănit în Nevada, a confirmat agentul său pentru CNN în cursul zilei de luni. 

Jeremy Renner a suferit două intervenţii chirurgicale luni. Marţi, agentul său Sam Mast a explicat: „Rămâne la terapie intensivă, în stare critică, dar stabilă”, a spus el, menţionând că actorul „face progrese şi este treaz, vorbeşte şi e binedispus”.

Zona în care locuieşte actorul a fost lovită de o furtună de iarnă în ajunul Anului Nou, care a întrerupt curentul la 35.000 de case din mai multe comitate. O mare parte a Statelor Unite a fost lovită de „Viscolul secolului” în ultima săptămână, care a provocat cel puţin 60 de morți în toată ţara.

ADVERTISING

Potrivit site-ului TMZ, care citează martori, actorul s-a rănit în timp ce conducea un utilaj de deszăpezire pentru a degaja drumul de acces către casa sa, în munţii dintre California şi Nevada. Maşina s-a răsturnat peste unul dintre picioarele lui.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇