O membră a trupei Girls Aloud a murit la 39 de ani

O membră a trupei Girls Aloud a murit la 39 de ani

Sarah Harding, una dintre membrele trupei Girls Aloud, a murit la vârsta de 39 de ani, după ce a pierdut lupta împotriva cancerului de sân. În august 2020, Sarah a vorbit pentru prima dată de diagnosticul ei și le-a spus fanilor că luptă împotriva bolii.

Mama artistei, Marie, a postat un mesaj în care a scris: „Cu o inimă profund îndurerată, astăzi împărtășesc cu voi vestea că frumoasa mea fiică, Sarah, a murit. Mulți dintre voi știți despre lupta lui Sarah cu cancerul, de la diagnostic până în ultima ei zi”, a scris mama solistei pe Instagram.

ADVERTISING

Sarah ar fi planificat o carieră solo, înainte de a primi diagnosticul de cancer și își perfecționase abilitățile de chitarist.

Într-o declarație pentru „The Sun”, o persoană apropiată artistei mărturisea: „Sarah era într-o călătorie pentru a se regăsi pe plan muzical și pentru a-și schimba brandul ca artist de blues, deoarece asta este pasiunea ei. Toată noaptea cântă la chitară până îi sângerează degetele și urmărește videoclipuri ale interpreților ei preferați pentru a-și perfecționa stilul”.

ADVERTISING

Sarah a dezvăluit recent că folosește ulei de canabis pentru a scăpa de durere, în paralel cu tratamentul pentru cancerul de sân.

Artista a lansat și o carte în care a povestit despre bătălia ei contra cancerului.

Girls Aloud - Sound Of The Underground (Official Music Video)

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇