Kevin Spacey a fost dat în judecată pentru că ar fi agresat sexual doi băieţi de 14 ani

Kevin Spacey a fost dat în judecată pentru că ar fi agresat sexual doi băieţi de 14 ani

Actorul Kevin Spacey se confruntă cu noi acuzații de agresiune sexuală. Doi bărbați l-au dat în judecată pe Spacey, susținând că au fost agresați sexual de el când aveau doar 14 ani.

Potrivit People, plângerea a fost depusă de Anthony Rapp și un alt bărbat. Rapp este de altfel primul bărbat care a lansat astfel de acuzații la adresa actorului.

Anthony Rapp are acum 48 de ani. El susține, în plângere, că a fost agresat sexual și emoțional de Kevin Spacey, în 1986, în timpul unei petreceri care avea loc în casa actorului.

ADVERTISING

Spacey ”s-a angajat în avansuri sexuale nedorite cu un minor de 14 ani. L-a apucat de fund pe reclamant, Anthony Rapp, și l-a întins pe pat, apoi s-a urcat peste el”, se arată în documentul citat.

Avocatul actorului a refuzat să comenteze aceste acuzații. În trecut, el a susținut că Spacey nici măcar nu își amintește incidentul.

Rapp a arătat că a suferit ”din punct de vedere psihologic: daună emoțională severă, umilință, frică, furie, depresie și anxietate; un șoc sever la nivelul sistemului nervos”.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Totodată, un al doilea bărbat, cunoscut doar ca C.D. în documentele depuse în instanță, îl acuză pe Spacey de agresiune sexuală, tot pe când avea 14 ani.

Cei doi cer acum daune morale. Rapp a făcut primele acuzaţii în urmă cu trei ani. De atunci, actorul a fost implicat în mai multe procese civile şi penale, dar nu a fost tras la răspundere până acum.

Citește mai multe știri din Monden:

ADVERTISING


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇