Florin Salam nu a murit. Avocat: Vom da în judecată siteul respectiv de știri

Florin Salam nu a murit. Avocat: Vom da în judecată siteul respectiv de știri

Florin Salam a fost nevoit sâmbătă să nege că ar fi murit, după ce această informație a fost publicată pe surse de ȘtirileProTv.ro și preluată de majoritatea publicațiilor.

„Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit. Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România. Ne vom revedea curând la concerte. Va doresc sănătate tuturor. Rușine Pro TV”, a scris pe Facebook Florin Salam.

Ulterior, și postarea manelistului a fost ștearsă.

florin-salam-postare
Foto: Facebook/Dragoș Vana

Însă Mihai Drăgan, avocatul lui Florin Salam, a spus că informațiile sale sunt că interpretul este în viață și că vrea să dea în judecată ȘtirileProTv.

ADVERTISING

„Am vorbit și cu familia, am vorbit și cu managerul, și asta e informația pe care o avem. Vom da în judecată siteul respectiv de știri”, a spus avocatul, la Antena3.

Totodată, manelistul Tzanca Uraganu a infirmat decesul.

„Văd că a luat amploare foarte mult pe internet această veste falsă, ca și cum ar fi murit, ferească Dumnezeu de așa ceva. (…) Nu este adevărat sub nicio formă. Este doar internat la spital, cu Covid, cum știe toată lumea, și așteptăm să-și revină cât de repede. Deci stați liniștiți că Florin Salam este într-o situație stabilă”, a transmis pe TikTok manelistul.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Anterior, și fiica lui Florin Salam a infirmat pe contul de Instagram informația.

„Cel care a scris acel material de la ProTv, ești un nimic! Cum poți să scrii așa ceva, să duci lumea în eroare și să îi bagi în panică?! Te sfătuiesc să îți dai demisia!!!”, a scris fiica manelistului.

ȘtirileProTv.ro au publicat sâmbătă seara un articol în care anunțau că Florin Salam a murit, la vârsta de 42 de ani, iar publicația susținea că a obținut pe surse informația că decesul a survenit din cauza consumului de droguri. După mesajul manelistului, articolul a fost șters și în locul său a apărut o retractare, în care redacția prezintă scuze.

pro-tv-a-murit-florin-salam

Presa tabloidă scria, în urmă cu două zile, că Florin Salam a fost ajuns la spital și a fost internat, după ce a fost confirmat cu Covid-19.

ADVERTISING

Interpretul nu era cunoscut a avea probleme de sănătate și în ultima perioadă a fost foarte activ, cântând la numeroase evenimente.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇