Descoperă colecţia de inele cu safir şi dăruieşte bucurie în cea mai elegantă formă

ineledelogodnacusafirvalmand

Safirul este o piatră preţioasă care învăluie în rafinament. Este o caracteristică ce nu poate fi contestată, având în vedere uşurinţa cu care-şi face loc în orice casetă cu bijuterii.

Culoarea sa profundă şi catifelată mângâie privirea şi ademeneşte sufletul într-o mare de frumuseţe. Un safir defineşte eleganţă, nu degeaba face “casă bună” cu ţinutele sofisticate şi cu ocaziile speciale.

Safirul este o piatră prețioasă foarte dură (9 pe scara Mohs), mai dur decât el fiind doar diamantul, permițând astfel realizarea celor mai îndrăznețe și curajoase bijuterii. Se poate folosi în realizarea cerceilor, pandantivelor, brățărilor, inelelor, broșelor, fie ca piatră principală, fie secundară, pentru a completa frumusețea altor pietre prețioase. Este, aşadar, ofertant din toate punctele de vedere. Anul acesta alege să dăruieşti bijuterii cu safire doamnelor deosebite din viaţa ta.

ADVERTISING

Descoperă colecţia de inele cu safir şi mizează pe farmecul oferit de acestea. Modelele sunt diverse şi te vor cuceri prin complexitate şi tehnica impecabilă. Opreşte-te din goana după cadoul perfect şi alege ceea ce face inima unei femei să bată cu şi mai multă putere. Iar dacă nu ai făcut-o până acum, sărbătorile de iarnă reprezintă un moment potrivit pentru asta. Cum pentru ce? Pentru a-ţi cere iubita în căsătorie. Iar un inel de logodnă cu safir este binevenit în momentul vostru plin de iubire. Atmosfera magică, persoanele dragi în jurul bradului, mesele îmbelşugate şi bucuria care pluteşte în casă, toate vor amplifica starea de fericire. A voastră. A tuturor.

ADVERTISING

Anul acesta fii curajos în alegeri. Pentru că ele vor fi cu adevărat apreciate. Suprinde-ţi soţia, iubita, mama sau sora cu un inel din aur din colecţia de inele cu safir, care să le reamintească tot timpul sentimentele profunde care vă leagă. Acum este mai simplu ca niciodată să faci cadouri inspirate care să ajungă direct la inimă. Pentru că bijuteriile au fost şi vor fi mereu apreciate de către femei, pentru frumuseţe, atemporalitate şi valoare sentimentală.

Iar dacă te întrebi cum faci cea mai bună alegere, află că ceea ce place privirii tale, ceea ce îţi face inima să tresalte este potrivit în ceea ce ţi-ai propus. Acesta este modul perfect pentru a-ţi da seama că ai făcut alegerea ideală. Alege cu sufletul şi nu vei da greş niciodată.

ADVERTISING

Cu suflet sunt realizate şi bijuteriile de la Valmand. Iar asta se vede în fiecare detaliu. Anul acesta dăruieşte iubire şi vei fi binecuvântat cu iubire.