De ce brichetele S.T. Dupont sunt cele mai potrivite pentru aprinderea unui trabuc?

De ce brichetele S.T. Dupont sunt cele mai potrivite pentru aprinderea unui trabuc?

Dacă ești încă la începutul experienței tale cu trabucurile, selectarea unei brichete pentru trabucuri ar putea părea un lucru simplist. Asta până când vei vedea că sunt atât de multe indicații și atât de multe opțiuni și branduri. Cu siguranță sunt câteva astfel de obiecte mai potrivite decât altele, iar despre acestea vom vorbi astăzi.

Brichetele S.T. Dupont – partenerul perfect al unui trabuc de calitate

Majoritatea persoanelor, când se gândesc la brichetele pentru aprinderea țigărilor, probabil că au în minte un BIC obișnuit și util atunci când nu ai nevoie de o flamă prea puternică. Deși este într-adevăr o opțiune bună pentru aprinderea unei țigări sau chiar a unei țigări de foi, nu se poate spune că este o variantă bună și pentru aprinderea unui trabuc. Din acest motiv, brichetele S.T. Dupont sunt atât de bine cotate în lumea pasionaților de trabucuri.

ADVERTISING

Motivul este acela că brichetele obișnuite conțin substanțe chimice adăugate care pot altera uneori aroma trabucului după ce l-ai aprins. Mai există și categoria celor care consideră că un chibrit oferă o flacără la fel de potrivită pentru aprinderea trabucurilor. Ideea este că nici acestea să nu aibă vârful acoperit de sulf, întrucât ți acestea alterează aroma trabucului.

S.T. Dupont a venit în întâmpinarea acestei nevoi creând brichete special dedicate fumătorilor acestor obiecte prețioase care sunt trabucurile.

ADVERTISING

Liniile de brichete S.T. Dupont torch cu o flacăra tip jet sunt probabil printre cele mai bine vândute și vin și într-o mulțime de variante de design potrivite oricărui stil, în special celor casual și sport. Mai mult, beneficiul adăugat al unei brichete S.T. Dupont torch este acela de a nu te mai chinui să menții flacăra aprinsa pe o vreme neprietenoasă.

Există însă o opțiune și mai sofisticată de brichetă pentru trabucuri, regăsită în categoria de brichete S.T. Dupont cu flacăra caldă, creată pentru un stil mai elegant sau mai business.

ADVERTISING

Brichetele S.T Dupont sunt încărcate cu butan și din acest motiv, vă recomandam să vă achiziționați alături de bricheta și un refill provenind de la același brand. Încărcarea o poți face chiar tu, sau te poți adresa partenerilor oficiali S.T. Dupont care se ocupă cu service-ul brichetelor.

Brichetele S.T. Dupont – o alegere potrivită pentru orice fumător pasionat de trabucuri

Deși poate numele de S.T. Dupont are o rezonanță care ne duce cu gândul la lux și rafinament extrem, realitatea este că producătorii au creat obiecte de calitate superioară, cu un aspect deosebit, pentru fiecare categorie de preț.

Ba chiar mai mult, anul acesta brandul a anunțat că își va lansa noua colecție de brichete S.T. Dupont Hooked, o colecție cu un aer modern și fresh, dedicate celor care se știu în pericolul de a-și rătăci permanent brichetele.

Iar brandul S.T Dupont nu oferă exclusiv brichete, ci pune la dispoziția pasionaților de trabucuri și țigări de foi multiple alte accesorii specifice de la cuttere, punchere, etuiuri, dar și obiecte fine din alte categorii precum stilouri, pixuri, butoni, genți sau portofele.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇