Cum să asortezi ciorapii colorați la ținute șic pentru zile friguroase

Foto: unsplash

În zilele de friguroase, ținutele trebuie să îmbine confortul cu bunul gust. Astfel, deși introduci în garderobă articole călduroase, acestea trebuie asortate corect, pentru un look impecabil.

Pe lângă clasicele pulovere, paltoane și încălțări îmblănite, ai nevoie și de accesorii care să te scoată în evidență. Șosetele vesele sunt accesorii de nelipsit pentru zilele mai reci, astfel încât să nu renunți la culori și să scoți din anonimat orice outfit.

Află cum asortezi șosetele colorate la ținute cool pentru vremea rece, din rândurile de mai jos!

Poartă rochia călduroasă cu șosete colorate

Îți place să porți rochii în orice anotimp? Iarna este momentul ideal pentru a adăuga rochia într-o ținută de vis, însă înlocuiește modelele subțiri cu cele călduroase, specifice acestui anotimp. Rochiile tricotate sunt exemple potrivite pentru zilele reci, pe care le poți asorta cu încălțări călduroase precum botinele, cizmele și ghetele.

ADVERTISING

Dacă porți o rochie monocromă, o poți scoate în evidență cu ajutorul accesoriilor. Pe lângă fular, poartă o pereche de șosete colorate, care atrag atenția asupra picioarelor. Asigură-te că șosetele se văd! Dacă porți bocanci și rochie, alege șosete lungi, în nuanțe vesele. Adaugă și un palton și ești pregătită pentru o nouă zi.

Include șosetele colorate într-o ținută cu jeanși

Nu ai prea mult timp la dispoziție să compui o ținută? Nu te îngrijora! Nu ai nevoie decât de articolele potrivite și de accesorii pe măsură, pentru o ținută fără cusur. Atât femeile, cât și bărbații, pot combina șosetele colorate cu jeanși și bluză călduroasă, ideală pentru sezonul rece.

ADVERTISING

Alege perechea de jeanși pe care o preferi, un pulover care îți vine bine și adaugă o pereche de șosete haioase pentru bărbați. Poți să încalți pantofi sport sau bocanci cu talpă groasă, ambele fiind variante optime pentru jeanși. Cu ajutorul șosetelor amuzante, adaugi o pată de culoare unei ținute obișnuite.

Alege șosetele vesele pentru ținute office

Vrei să te îmbraci cool la birou? Dacă nu lucrezi într-un mediu rigid, creează o ținută office modernă, cu ajutorul șosetelor vesele cu imprimeu. Femeile și bărbații pot alege șosetele colorate pentru ținuta office, în combinație cu încălțăminte elegantă sau cu modele sport.

ADVERTISING

În ceea ce privește hainele care se potrivesc cu șosetele colorate, optează pentru jeanși, pulovere, pantaloni din tweed sau cămăși din piele. Toate se potrivesc cu accesorii moderne precum șosetele colorate, pentru o ținută care te scoate din anonimat la birou.

Asortează șosetele colorate la treninguri

Atunci când îți dorești să te îmbraci comod în zilele mai reci, nu uita de trening, pe care să-l porți în ținutele streetstyle. Compune rapid o ținută cu un trening călduros, pe care îl poți asorta cu o vestă matlasată și o pereche de pantofi sport.

Pentru a evidenția treningul pe care îl porți, nu ezita să adaugi o pereche de șosete colorate și haioase. Astfel, obții un outfit relaxat pentru plimbări sau shopping, în care să arăți minunat.

Integrează șosetele colorate în ținute din piele

Pielea naturală este un material potrivit pentru sezonul rece, așa că poți include în dressing pantaloni sau cămăși moderne. Dacă porți cămașă și pantaloni din piele în nuanțe închise, aceste articole arată excelent în combinație cu șosetele colorate.

Adaugă un palton supradimensionat, care ține de cald și vei crea un outfit în tendințe, potrivit pentru zilele reci. Poți alterna încălțămintea, purtând pantofi sport, ghete, bocanci sau mocasini, astfel încât să te simți comod.

Șosetele colorate sunt extrem de versatile și pot fi integrate într-o ținută modernă, de sezon. Îndrăznește să porți aceste accesorii în ținute casual sau office și nu vei avea de pierdut!