Celebrii actori Willem Dafoe și Emily Watson filmează la Bâlea Lac (Foto)

Celebrii actori Willem Dafoe și Emily Watson filmează la Bâlea Lac (Foto)

Proprietarii Cabanei Bâlea Lac şi ai telecabinei din zonă, familia Klingeis, s-au fotografiat cu celebrii actori Willem Dafoe şi Emily Watson, care filmează în aceste zile scene din producţia ”Legenda lui Ochi”, la peste 2.000 de metri altitudine în Munţii Făgăraş.

Actorul american Willem Dafoe are patru nominalizări la Premiul Oscar şi trei la Globul de Aur, în cariera sa până în prezent având în total 110 nominalizări şi 79 de premii.

Willem-Dafoe-Balea-Lac
Foto: Facebook/Cabana Bâlea Lac

„Legenda lui Ochi” urmăreşte povestea unei tinere (Zengel) care fuge de acasă şi învaţă să comunice cu o specie de animale evazivă cunoscută sub numele de Ochi. Filmul produs de studioul A24 va include o partitură originală a compozitorului şi fondatorului Dirty Projectors, Dave Longstreth, colaborator frecvent al studioului de animaţie şi film al Saxon Enciclopedia Pictura, potrivit paginii de Facebook Willem Dafoe’s Act.

ADVERTISING

Imaginile au fost postate pe pagina de Facebook a Cabanei Bâlea Lac.

Emily-Watson-Balea-Lac
Foto: Facebook/Cabana Bâlea Lac

La Cabana Bâlea Lac a mai poposit în trecut şi celebrul Jean-Claude Van Damme.

Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean, salută prezenţa actorilor la Bâlea Lac.

"O dată în plus locaţiile superbe din judeţul Sibiu ne reamintesc cât de impresionantă este natura şi că nimeni nu poate rămâne indiferent în faţa unor asemenea frumuseţi", a declarat, pentru Agerpres, Daniela Cîmpean.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇