Britney Spears, nuntă cu scandal și o arestare (Video)

Britney Spears, nuntă cu scandal și o arestare (Video)

Britney Spears s-a căsătorit cu Sam Asghari, logodnicul său cu 12 ani mai tânăr, însă ceremonia nu a fost lipsită de scandal și poliția chiar a făcut o arestare.

Superstarul pop se pregătea să se căsătorească, joi, în apropiere de Los Angeles, însă evenimentul fericit a fost întrerupt de fostul ei soţ, Jason Alexander, care a apărut neinvitat la ceremonie, potrivit Variety şi TMZ.

Jason Alexander, prieten din copilărie cu Britney Spears şi cu care vedeta a fost căsătorită pentru scurt timp, în 2004 (doar 55 de ore), a pătruns pe proprietate, unde a fost apoi arestat de poliţie.

Britney Spears' ex-husband Jason Allen Alexander arrested after crashing wedding at her home | ABC7

Alexander s-ar fi filmat în direct pe Instagram, unde poate fi văzut spunându-i unui agent de pază că a fost invitat.

ADVERTISING

„Unde este Britney?", întreabă el, înainte de a traversa grădina şi de a intra într-un cort roz decorat cu flori, unde se prezintă unor persoane care participau la pregătirile de nuntă.

Potrivit TMZ, a izbucnit apoi o altercaţie şi a fost chemată poliţia.

Conform biroului şerifului comitatului Ventura, poliţişti s-au deplasat la faţa locului şi au descoperit că intrusul era căutat pentru fapte comise într-o altă jurisdicţie şi l-au arestat, precizează Variety.

ADVERTISING

Britney Spears şi Sam Asghari au păstrat discreţia cu privire la nunta lor, vestea despre aceasta apărând doar recent în publicaţiile de specialitate.

Cuplul a anunţat luna trecută că vedeta a suferit un avort spontan. Cu câteva săptămâni înainte, Britney Spears scrisese pe Instagram că aştepta un copil. Vestea a venit la cinci luni după ce un tribunal din Los Angeles i-a redat acesteia controlul asupra vieţii sale personale punând capăt tutelei exercitate în principal de tatăl ei, Jamie Spears. Măsura fusese decisă în 2008, din cauza problemelor psihologice ale vedetei.

ADVERTISING

Cântăreaţa, devenită celebră în adolescenţă cu hituri precum „Baby One More Time", are deja doi băieţi, Sean şi Jayden, cu fostul ei soţ Kevin Federline.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇