Meteo: Weekend cu soare și -20 de grade noaptea

Meteo: Weekend cu soare și -20 de grade noaptea

Valul de ger anunțat de meteorologi se va face simțit mai ales pe timpul nopții în weekend, când temperaturile coboară până la -20 de grade în unele locuri.

În rest, pe timpul zilei temperaturile rămân scăzute, dar suportabile. Mai mult decît atât, ne așteaptă o zi de sâmbătă cu foarte mult soare, indiferent de temperaturi.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Potrivit meteorologilor, sâmbătă noaptea se anunță minime de -11 în Moldova, -20 în Transilvania, -13 în Maramureș, -14 în Crișana, -12 în Banat, -13 în Muntenia, -14 în Oltenia și -11 în Dobrogea.

Duminică noapte, temperaturile minime vor fi de -11 grade în Moldova, -14 în Transilvania, -11 în Maramureș, -9 în Crișana, -10 în Banat, -11 în Oltenia, -10 în Muntenia și – 8 în Dobrogea.

Cum va fi vremea sâmbătă, 13 februarie

Sâmbătă, temperaturile maxime pe regiuni vor arăta astfel: -2 grade în Moldova, -3 în Transilvania, -6 în Maramureș, -3 în Crișana și Banat, 0 grade în Muntenia și în Oltenia și -1 grad în Dobrogea.

În prima zi de weekend se anunță ninsori doar în Transilvania, în restul țării cerul fiind senin și soarele deosebit de darnic.

În București, cerul va fi variabil, cu o maximă de 0 grade.

Iată ce temperaturi ne așteaptă sâmbătă și în alte orașe:
Brașov: -8 grade
Iași: -8 grade
Cluj Napoca: -6 grade
Constanța: -1 grad
Bacău: -3 grade
Timișoara: -3 grade
Oradea: -3 grade
Sibiu: -5 grade
Giurgiu: -1 grad
Galați: -2 grade
Arad: -4 grade
Piatra Neamț: -4 grade
Târgu Mureș: -6 grade
Ploiești: -2 grade
Pitești: -2 grade

Cum va fi vremea duminică, 14 februarie

Duminică, temperaturile maxime pe regiuni vor arăta astfel: 2 grade în Moldova, 1 grad în Transilvania și Maramureș, 3 în Crișana, 2 în Banat și Muntenia, 3 în Oltenia și 0 grade în Dobrogea.

Ninsorile se extind duminică și cuprind Transilvania, Moldova și Dobrogea. Va fi înnorat în Maramureș și Muntenia și parțial noros în Banat, Crișana și Oltenia, unde soarele mai iese din când în când.

În Capitală, cerul va fi parțial noros cu o temperatură maximă de 1 grad Celsius.

Iată ce temperaturi ne așteaptă duminică și în alte orașe:
Brașov: -3 grade
Iași: -2 grade
Cluj Napoca: -1 grad
Constanța: 1 grad
Bacău: -3 grade
Timișoara: 1 grad
Oradea: 0 grade
Sibiu: -2 grade
Giurgiu: 0 grade
Galați: 1 grad
Arad: 1 grad
Piatra Neamț: -2 grade
Târgu Mureș: -1 grad
Ploiești: 1 grad
Pitești: 1 grad

Citește și O vreme nebună, nebună: de la 15 grade la temperaturi negative şi multă ploaie – prognoza meteo pe două săptămâni


Bună sau rea, noi îți spunem în fiecare zi cum e vremea. Merităm un like? 👇 Mulțumim. 🙂