Cum va fi vremea până la mijlocul lunii ianuarie

Cum va fi vremea până la mijlocul lunii ianuarie

Urmează 4 săptămâni cu vreme caldă. Temperaturile vor fi mai mari decât cele normale pentru această perioadă a anului până la mijlocul lunii ianuarie, potrivit ANM.

Săptămâna 19 – 26 decembrie

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Precipitațiile vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zona Carpaților Meridionali și în Munții Banatului. Excepție va face nord-vestul extrem al țării, unde cantitățile de
precipitații vor fi local excedentare.

ADVERTISING

Săptămâna 26 decembrie – 02 ianuarie

Temperatura medie va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 02 – 09 ianuarie

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, posibil ușor mai ridicate în cele centrale. Nivelul precipitațiilor va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Săptămâna 09 – 16 ianuarie

Valorile termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în zonele montane.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi apropiate de cele normale, în toate regiunile.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇