Cum va fi vremea în luna noiembrie

Cum va fi vremea în luna noiembrie

În noiembrie, ultima lună de toamnă, vremea nu va avea evoluții spectaculoase. Temperaturile vor fi mai mari decât cele normale în prima parte a lunii, iar apoi vremea va fi normală pentru această perioadă din an.

În ceea ce privește precipitațiile, nu vor fi cantități mari, informează Administrația Națională de Meteorologie.

În săptămâna 31 octombrie – 7 noiembrie, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile extracarpatice. Nivelul precipitațiilor va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

ADVERTISING

În săptămâna 7 – 14 noiembrie, temperatura medie va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toată țara. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregii țări.

În săptămâna 14 – 21 noiembrie, temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normal.

În săptămâna 21 – 28 noiembrie, mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la munte, în centru, sud și est, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale, precizează meteorologii.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇